gri

Uzman
Merhaba.
Yaklaşık 1 yıldır Comnet'in VDSL internet hizmetinden sorunsuz faydalanıyordum. Aldığım hız 75 down - 19 up şekilde. Son 1 aydır memnun değilim. Sık sık kopmalar anlık kopmalar.
Müşteri hizmetlerine yazıyorum bizimle ilgili bir sorun değil deniliyor.
Israrla altyapımın iyi olduğunu daha önce sorunsuz internet kullandığımı dile getirdim ve upload hızım 19'dan 7'e düşürüldü. Bunun sebebini sorduğumda interneti böyle daha stabil kullanabilirsiniz yanıtını aldım.

Sorum şu. 1 yıldır bu şekilde sorunsuz kullandım şimdi mi altyapım bozuldu ve uploadı düşürerek mi bu sorunu çözdüler? Bana biraz saçma geldi açıkçası. Arkadaşlar sizin fikirlerinizi de almak isterim. Ben Online oyun oynayan bir insanım ve haliyle Upload'ım da yüksek olması gerekiyor. Farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum fakat iade yapmıyorlar ve içeride 250 günüm mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende geçen ay yaşadım. İki hafta üst üste haftasonu internet kesildi ve 2 gün gelmedi. Bir çok kişinin başına gelmiş. Sorun bence onlarla ilgili sizlik değil.

Dikkat edin bu mesajınızı görüp aboneliğinizi iptal etmesinler. Kullanılmaması hatta forumda yasaklanması gereken bir şirket. Her yer böyle mağdur kullanıcılarla dolu.

Neyse biz yine de sorununuz çözmeye çalışalım. xDSL bilgilerinizi atar mısınız?

Ayrıca hizmet alamıyorsanız ve iade de etmiyorlarsa belki Tüketici Hakem Heyeti bir çözüm olabilir.

Dosya Ekleri

• oly1.webp
    oly1.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 64
  • oly2.webp
    oly2.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 62
Hat gürültüsü indirme tarafında düşük. Ama söylediğinize göre yükleme tarafını düşürmüşler. Sorun sizden kaynaklanıyorsa indirme tarafından kaynaklanıyor büyük ihtimal.