mesut123

Uzman
Merhaba, sorunu 2 gündür yaşıyorum ve Rust oynarken özellikle bilenler bilir insanı deli ediyor.

Sorunum şu: Modemde internet ışığı kırmızı yanıyor, bir süre sonra düzeliyor. Bu günde 50 kere falan oluyor, önce kırmızı oluyor sonra da düzeliyor, bir süre sonra yine düşüyor. Şunu da fark ettim, ONT cihazında(fiber altyapı kullanıyorum) LAN ışığı bazı kopmalarda sönüyor bu süre sonra yine geliyor ve internet düzeliyor ama bu lan ışığı her kopmada gitmiyor.
Umarım yardımcı olursunuz çünkü kafayı sıyırmak üzereyim, şimdiden teşekkürler.

Cevap olarak "müşteri hizmetleri" demezler umarım, çünkü müşteri hizmetleri "bir sorun göremiyoruz" demekten başka bir şey yapmıyor. Bir de şu güncelleme muhabbeti var. Onu yapıyorlar ama daha çare olduğunu görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap olarak müşteri hizmetleri demezler umarım çünkü müşteri hizmetleri bir sorun göremiyoruz demekten başka bir şey yapmıyor. Bir de şu güncelleme muhabbeti var onu yapıyorlar ama daha çare olduğunu görmedim.
ISS’i aradım, çözeceğiz dediler. Hâlâ tık yok. Böyle şeylerle uğraşmayı hiç sevmiyorum, bir de ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: