mutlupide

Başarılı
Makaleler
1
Altyapım 50 mbps destekliyor. Hangisi daha iyi olur? Ayrıca Göknet'te altyapı sorgularken VDSL için boş port yok diyor sadece ADSL için boş port var diyor. Başvuru esnasında sıkıntı çıkar mı? Şu anda Turknet kullanıyorum.

Comnet kafasına göre tek taraflı sözleşme iptali yapıyor. Kullanıcı bir durum için 2-3 kere kayıt açarsa, hop kapı önüne. Yoğun trafikte kaynaklanan ping soru var. Bunu yıllardır düzeltemediler.
Ortada marka kalmadı sözleşmeliler çok pahalı sözleşmeli olmasına rağmen, Comnet böyle, Millenicom'a da kötü diyolar 400 TL'yi vermeye devam mı edecem Turknet'te?

TurkNet'in Gigafiber kapsamında sorunlu bir kullanımı yok. VAE üzerinden yani TT xDSL altyapısı üzerinden verdiği hizmetler sorunlu.

Şu an 400TL 1Gbps için mantıklı. Yayıncıların kodunu kullanırsanız kurulum bedavaya geliyordu. Tabii kampanya bitmiş olabilir. Kontrol etmedim. Sizi burada kurtaracak durum önden 12 ay ödeme yapmak. Yoksa üzülürsünüz.

Bu arada TT ve diğer firmaların 1Gbps fiyat politikalarına bakarsanız taşlar yerine oturur.
Fiber altyapı yok ama bende.

Altyapım 50 mbps destekliyor. Hangisi daha iyi olur? Ayrıca Göknet'te altyapı sorgularken VDSL için boş port yok diyor sadece ADSL için boş port var diyor. Başvuru esnasında sıkıntı çıkar mı? Şu anda Turknet kullanıyorum.
Comnet iyi değil diye biliyorum. Millenicom iyidir.

İyi diyenle kötü diyen eşit falan çıktı yazı turaya kaldım galiba.
Şirketler insan olmadığı için şubedeki paspascı dayıdan tut bölgeden sorumlu müdüre kadar alacağın hizmet değişir. Bursa’da Millenicom tabelası gördüğünde yolunu değiştirmeni öneririm.