Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Concerta 27 mg sonunda yazdırdım. Allah'tan doktora türevi dedim.

Arkadaş 8 eczaneye baktım. Hiçbirinde yok. Sıfır. Bu ilaç piyasadan komple silindi mi? Benim bulma şansım yok mu? Gerçekten benim DEHB başka seviye. Bu ilaç olmadan zorlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Concerta 27 mg sonunda yazdırdım. Allah'tan doktora türevi dedim.

Arkadaş 8 eczaneye baktım. Hiçbirinde yok. Sıfır. Bu ilaç piyasadan komple silindi mi? Benim bulma şansım yok mu? Gerçekten benim dehb başka seviye. Bu ilaç olmadan zorlanıyorum.

Aynısını 54mg kullanırken yaşadım. İlacı bulmak piyasada zor. 27 mg, 54 Mg'a göre daha kolay bulunuyor en azından ben öyle buldum. Tavsiyem bir tanıdık aracılığıyla depolara baktırman. Hastane yakınındaki eczanelerde bulunuyor. Bulamazsan doktordan Medikinet isteyebilirsin. 2 ilacı da kullandım pek bir fark hissetmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını 54mg kullanırken yaşadım. İlacı bulmak piyasada zor. 27 mg, 54 Mg'a göre daha kolay bulunuyor en azından ben öyle buldum. Tavsiyem bir tanıdık aracılığıyla depolara baktırman. Hastane yakınındaki eczanelerde bulunuyor. Bulamazsan doktordan Medikinet isteyebilirsin. 2 ilacı da kullandım pek bir fark hissetmedim.
Hastane dibindeki eczanelerde bulamadım fakat mahallemde KONSENIDAT olarak buldum sonunda. Ama bu kadar zor bulunması sıkıntı ya.

Medikinet bile bulamıyorum piyasada ben reçetem yandı alamadım ilacımı. Concerta bulmak zaten başka hikaye.