Hocam concerta çok ağır bir ilaç ve bizzat kullandım. Lütfen yapmayın. Ben de 15 yaşındayım LGS'ye o ilaç olmadan girip 418 puan yaptım. Çalışırsan yaparsın.

Tam da anlattığınız gibi. Ben bıraktım ilacı, hatta yan etkilerinde ani kalp krizi görmüştüm. İlaçlar oyuncak değildir.
Oyle ilac kullanmaya falan da gerek yok deli gibi calısmadan da 406 puan yapmıstım. Iyı kotu calısan bırısı 400+ yapar zaten, eğer amacın oyle %1'lik dilime falan girmek degilse pek de gerek yok.

Zaten asıl sınav YKS, ve YKS hangi liseden mezunsun diye bakmıyor. Liselerin arasında da oyle asırı bır egıtım farkı yok dedıgım gıbı yıne %1'lik kesimde falan değilsen. Tabii Galatasaray Lisesi ile Şırnağın bir köyündeki lisede çok fark var.

Merhaba. 14 yaşındayım. 8.ınıf öğrencisiyim ve LGS'ye hazırlanıyorum. Sınava yaklaşık 135 gün kaldı ve bende dikkat eksikliği olduğundan şüpheleniyorum.

Örneğin, eşyalarımı çok sık kaybediyorum, soru çözerken uzun süreli oturamiyorum ve çok ama çok basit dikkat hataları yapıyorum.

Soruyu doğru bulup yanlış cevabı işaretlemek gibi. Ve ciddi olarak concerta kullanmayı düşünüyorum, belirtilerim bu ilacı yazdırmak için yeterli mi? Önerileriniz nelerdir? 84 kiloyum.

Sicilin kirlenir gereksiz yere o işe bulaşma bende uyumamak için alacaktım hap ama gerek yok sağlıktan önemli değil.