Bütçe
1.000 TL
Makaleler
9
Yer
Kyrenia, TRNC
Merhaba,

Bu kasaya sahibim. Arka üstteki fan (egzoz fanı) çok sesli çalışmaya başladı ve değişiklik yapmayı düşünüyorum. Fan olarak öneriler açığım. Ek olarak alt tarafta bulunan fan kısmına da bir fan alabilirim. (Şu an eski kasamda bulunan fanı kullandım) Bütçe olarak net bir şey söyleyemesem de 1.000 TL civarı birden fazla fan için ödeyebilirim sanırım. Önerileri gönderdikçe kafamda ürünler netleşecektir.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu kasa için fana fazla para harcamayın. Kasanın hava akışı oldukça kötü çünkü.

Bu kasa için fana fazla para harcamayın. Kasanın hava akışı oldukça kötü çünkü.
Yan kapağı açık şekilde kullanıyorum zaten sanırım böyle çok daha iyi. Fan almaya değer mi sizce?

@BerkayZ87 Bağlantı kısmında bir problem olmaz herhalde değil mi hocam?
Yan kapağı açık şekilde kullanıyorum zaten sanırım böyle çok daha iyi. Fan almaya değer mi sizce?
Hava akışı için daha iyi tabii ki fakat tozlanma daha çabuk olur. Sisteminiz neydi? Yani kapağı açıkken parçaların olması gerektiğinden aşırı fazla ısınacağını sanmam. Pek problem olmuyordur herhalde sıcaklıklar.
Sıcaklıklar problem yaratacak derecede değilse burada kasa almak biraz da göz zevkine kalıyor.

Uygun değerlerde olduğu sürece ben pek takmıyorum. AMD stok fan kafamı ütülüyordu boşta bile. Üşendim biraz ama az buz bir ayar çektim. Boşta sıcaklıklar olması gerektiğinden yüksek ama sebebi belli olduğu için takmıyorum dediğim gibi. Boşta pekte önemli değil zaten.

@BerkayZ87 Bağlantı kısmında bir problem olmaz herhalde değil mi hocam?

Hava akışı için daha iyi tabii ki fakat tozlanma daha çabuk olur. Sisteminiz neydi? Yani kapağı açıkken parçaların olması gerektiğinden aşırı fazla ısınacağını sanmam. Pek problem olmuyordur herhalde sıcaklıklar.
Sıcaklıklar problem yaratacak derecede değilse burada kasa almak biraz da göz zevkine kalıyor.

Uygun değerlerde olduğu sürece ben pek takmıyorum. AMD stok fan kafamı ütülüyordu boşta bile. Üşendim biraz ama az buz bir ayar çektim. Boşta sıcaklıklar olması gerektiğinden yüksek ama sebebi belli olduğu için takmıyorum dediğim gibi. Boşta pekte önemli değil zaten.
Ryzen 5 5600X (SE-224-XT kule tipi soğutuculu)
Gigabyte RTX 3060Ti 8GB
ASRock B450M HDV r4.0
16gb cl16 3000mhz 8x2 XPG Gammix RAM D30

Düzenli sigara dumanına maruz kaldığı için tozlar yapışıyor. Tek olumsuz yanı bu şu an için.

Düzenli sigara dumanına maruz kaldığı için tozlar yapışıyor. Tek olumsuz yanı bu şu an için.
Mesh bir kasa alsanız da o epey olacak. Yanında içmemek lazım.

Kafanızı çok ütülüyorsa attığım fanı alabilirsiniz. 100TL'ye o rahatsızlıktan kurtulursunuz. Bağlantı konusunda detaylı bir bilgim yok. O yüzden Berkay hocamı etiketledim bir problem yaşanmaması adına.

Mesh bir kasa alsanız da o epey olacak. Yanında içmemek lazım.

Kafanızı çok ütülüyorsa attığım fanı alabilirsiniz. 100TL'ye o rahatsızlıktan kurtulursunuz. Bağlantı konusunda detaylı bir bilgim yok. O yüzden Berkay hocamı etiketledim bir problem yaşanmaması adına.
RGB inanın önemli değil tüm sistemim RGB olarak almak zorunda kaldım parça olmadığı için ama zaten sevmediğim için kapatıyorum ışıkları gözükmesin diye. Normal soketinden söküp soketine takarım tekrar. Herhalde çalışır.

Bu ürün için ne diyorsun?

RGB inanın önemli değil tüm sistemim RGB olarak almak zorunda kaldım parça olmadığı için ama zaten sevmediğim için kapatıyorum ışıkları gözükmesin diye. Normal soketinden söküp soketine takarım tekrar. Herhalde çalışır.

Bu ürün için ne diyorsun?
Almak için bir sebep yok yani 100'e Dark varken. Aradaki fiyat farkına değecek bir fark olmaz hatta muhtemelen Rampage olan daha kötüdür.
TX 12cm vardı 75 liraya falan sanırım ama stoğu bitmiş Teknobiyotikte.