Lian Li ve Corsair her türlü alınır. Thermalright serisi alınır. Ocypus yeni çıktı, 360mm Arctic'in 420 mm serisi gibi performans sergiliyor. Bu modelleri tercih edebilirsin. Ayhan hocamız linklemiş, o ürünler güzel.
Bugün, sıvı soğutucu önerisi konularında sıkça gördüğümüz F/P kralı bu modelin incelemesini yapacağım. Keyifli okumalar.
Ocypus Markası Hakkında
Ocypus, yeni sayılabilecek bir markadır. Şirket, 2023 yılında Çin'de kurulmuştur. Şirketin genel olarak amacı kaliteli ama bir o kadar da fiyat/performans ürünler üretmektir. Şirket genel olarak:
Sıvı soğutucu
Kule tipi soğutucu
Kasa fanı
Bilgisayar kasası
Üretmektedir. Yurt dışında çeşit çok daha fazla olsa da, ülkemizde genelliklle sadece sıvı soğutmalarını görüyoruz. Umarım zamanla yeni...
Lian Li ve Corsair her türlü alınır. Thermalright serisi alınır. Ocypus yeni çıktı, 360mm Arctic'in 420 mm serisi gibi performans sergiliyor. Bu modelleri tercih edebilirsin. Ayhan hocamız linklemiş, o ürünler güzel.
Ben Aqua Elite V3 alırdım Thermalright alacak olsam, @Marix dilinden düşürmezdi. Haricen de Arctic alacaksa ters monte kasa desteklemeyebilir, @Eagles Cooler Master kullanıyordu sanırım, destek olabilir o konuda. Lian Li Lite ya da Trinity Perf. tercih edilebilir.
Fanlar 1500 RPM tabii Elite olanda, o biraz düşündürtür. Gaming'de etkisi olmaz ama bu tarz durumların, 360 AiO zaten her halukarda yeterli.
Deneyimlemiş birisi olarak Arctic’i montaj etmeye çalışırken 200-400 kcal arası vermişimdir hem stres hem de terlemekten. Net önereceğim modellerden birisi Lian Li Galahad II Lite Performance 360 olurdu. 9950X’e soğutucu araştırırken özellikle performansı dikkate değerdi baya. Sana önerim @Ayhan Dönmez ve @X99 hocalarımın önerdikleriyle de kıyaslayarak alman olur
Ben Aqua Elite V3 alırdım Thermalright alacak olsam, @Marix dilinden düşürmezdi. Haricen de Arctic alacaksa ters monte kasa desteklemeyebilir, @Eagles Cooler Master kullanıyordu sanırım, destek olabilir o konuda. Lian Li Lite ya da Trinity Perf. tercih edilebilir.
Fanlar 1500 RPM tabii Elite olanda, o biraz düşündürtür. Gaming'de etkisi olmaz ama bu tarz durumların, 360 AiO zaten her halukarda yeterli.
Ayhan, kasa ferah ve geniş bir kasa aslında. Ama ben de TUF serisi anakartın VRAM blokları iri olduğu için Atmos 360 tercih etmiştim herhangi bir sıkışma olmaması için. Atmos 360 standart bir kalınlığa sahip, bu Arctic serisi sanırım radyatörleri de kalın. Ben şahsen bu kasaya Atmos 360 tercih ederim. Hem hoş bir görüntü, hem de sıkışma yapmamıştı bende. @Ayhan Dönmez