S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 23 Eylül 2025 #1 Videoya kaydedemiyorum çünkü uygulama yok. Yazdığım mesaj ekrana düşmüyor ve cevabı da düşmüyor. Sadece arka planla bakışıyorum. Bilgisayar üstünden ilk defa bir yazayım dedim ama tepkisiz. Şu anlık bir sıkıntı mı var?
Videoya kaydedemiyorum çünkü uygulama yok. Yazdığım mesaj ekrana düşmüyor ve cevabı da düşmüyor. Sadece arka planla bakışıyorum. Bilgisayar üstünden ilk defa bir yazayım dedim ama tepkisiz. Şu anlık bir sıkıntı mı var?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Eylül 2025 #2 Uygulamayı silip tekrar kurmayı denediniz mi?
KS KS S serbest Yetkin Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 783 Makaleler 1 Beğeniler 221 23 Eylül 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Uygulamayı silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Silmek için girdim; güncelleme vardı herhalde, güncelledi ve sorun düzeldi. Ama güncelleme butonu yoktu, kendi kendine yaptı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2025
Ömer_Yeter dedi: Uygulamayı silip tekrar kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Silmek için girdim; güncelleme vardı herhalde, güncelledi ve sorun düzeldi. Ama güncelleme butonu yoktu, kendi kendine yaptı.