Core 2 Duo E6550'li Halk Kütüphanesi bilgisayarları iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 87
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Muhtemelen traktör gibi bir ses çıkıyordur , bizim sınıfta vardı traktör gibi ses çıkıyordu , ha birde tantana yaptık 2 3 hafta enson okul i5 11400 apu kasalı sistem aldı sınıfa yoksa tın yok.

Çalıştığım sgk'da böyle bir pc'de var , world açılması yaklaşık 10dk.

İfadeler: 995
Olur mu kardeşim oyun merkezi mi orası diyen var ilk yorumları oku istersen biride gayet yeterli diyor ben bu sistemi kötüleyince demedik laf bırakmadılar üstüne aileme bile gitti bu olay laf edildi. El insaf arkadaş nasıl bir vicdan öğrencilere bu sistemi nasıl layık görürsünüz resmen öğrencilere sövmektir bu iş.

Buradaki tek mantıksız şey makinelerde Windows olması. Pardus XFCE, Libreoffice ve Firefox üçlüsüyle çiçek gibi çalışırlar.

Bu konuda farklı açılardan değerlendirilebilen bir soru soruldu:
  • Bilgisayarlar nasıl?
İki çeşit cevap sunuldu:
  • Kütüphane kullanımı için yeterli.
  • Öğrencilere bu mu layık görülüyor?
Gidip deneyemediğim için ilk cevaba itirazım yok ancak ikinci cevaba daha yakın hissediyorum. Bir sistem nefes alıyor (öyle görünüyor yani) diye yeterli olduğunu söylemeye dilim var mıyor.

Cevapları baştan okursanız bu iki bakış açısının da genel olarak desteklendiğini görürsünüz. Ha, kimisi daha çok ilkine odaklandı (konu sahibine teknik bilgi vermek amacıyla), kimisi de ikincisine odaklandı. Bunun sonucunda tartışma başka yerlere saptı. Üslubu görmezden gelip içeriğe bakarsam iki tarafa da hak veriyorum. Tartışmanın çıkış sebebi sanırsam ilk bakış açısının biraz göz ardı edilmesiydi. Günümüzde böyle "ilginç" bir sistemin yetkili kişilerce layık görülmesi gerçeği açıkçası çok daha ağır basıyor benim gözümde, sistemin değerlendirilip yeterliliğine yorum yapılmasına odaklanamıyorum. Bana kalsa yorum yapılması bile çok gerekmeyen bir sistem gibi gözüküyor ama sonuçta konu sahibi sormuş, cevaplamak isteyen de cevapladı.

Bahsini ettiğiniz üyelerin cevaplarını tekrar okumanızı isterim. Odaklandığınız bakış açıları farklı sadece.

Genel olarak daha düzgün bir üslup kullanılsaydı keşke, konunun saptığı yerlere üzüldüm. Sinirler biraz gerilince istemsizce böyle oldu.

Bu bilgisayarlarla ancak Left 4 Dead 2 GTA San Andreas oynarsın 2000 yılının bilgisayarı işte. Bilgisayarları nasıl koruyorlar? Parça çalma olmuyor mu diyeceğim de o kadar eski bilgisayar ki kimse yüzüne bile bakmaz.

Kimse bu PC'lerden birer RX 4090 falan beklemiyor ama insanların araştırma yapabileceği kadar bile güçlü değil. İki Chrome sekmesi açsan cortlayacak makine.

Devlet bugun cihazları yenilemek adına ihale açsa, fazla PC sayısı sunana verir. Onun içinde de 4GB RAM 6. veya 7. nesil işlemci olan sistemler gelir. Muhtemelen i3 olur...

Boşuna yazıp çiziyorsunuz. Boşuna olmayan kelimeleri türetip tartışıyorsunuz. Makam arabasından ödün vermeyen, kendi halkını 3. sınıf yerine koyan, Suriyeli, Afgan ve Filistinliye para dağıtmakla meşguller.

Konuyu okumayıp resimlere baksam bilgisayar müzesi derim. Ama doğru. Sadece kendileri rahatlığı ve zenginliği yaşayacaklar. Ama bize yok. Rezillikleri himalayayı bile geçti.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…