Detaylar
Kim cevapladı?MTA optimizasyonu kötüdür. Var. Önce işlemcinizi Core 2 Quad serisinden bir işlemciye bile yükseltseniz fark hissedilir bu oyunda. GTA SA tabanlı çünkü. Bakımlarınızı da yapın, ısınmadan kaynaklı FPS düşüşleri de olabiliyor. GT 420 iyi bir kart değil ama MTA'da orta ayarlarda oynatabilmesi gerekirdi.
Sportif Ördek
Yetkin
Aynı kart bir ara bende de vardı ama bu kadar düşük performans almıyordum. Q6600 vardı bende işlemci olarak, sendeki işlemci daha düşük ama bu kadar da kötü FPS almaman lazım. Virüs olma ihtimali olabilir sistemde, ya da Diskte sorun olabilir.
Enesrxxy
Uzman
Aynı kart bir ara bende de vardı ama bu kadar düşük performans almıyordum. Q6600 vardı bende işlemci olarak, sendeki işlemci daha düşük ama bu kadar da kötü FPS almaman lazım. Virüs olma ihtimali olabilir sistemde, ya da diskte sorun olabilir.
Neredeyse 3 4 kere format attım hâlâ devam ediyor kasma ama SSD var ona kuruyorum Windows ama onda sorun olabilir mi?
MTA optimizasyonu kötüdür. Var. Önce işlemcinizi Core 2 Quad serisinden bir işlemciye bile yükseltseniz fark hissedilir bu oyunda. GTA SA tabanlı çünkü. Bakımlarınızı da yapın, ısınmadan kaynaklı FPS düşüşleri de olabiliyor. GT 420 iyi bir kart değil ama MTA'da orta ayarlarda oynatabilmesi gerekirdi.
Biraz toz var ekran kart dahil ondan dolayı olabilir mi?
Toz varsa mutlaka bakım yapın. Oyun içi ölçümler yapın MSI Afterburner gibi bir araçla.Neredeyse 3 4 kere format attım hâlâ devam ediyor kasma ama SSD var ona kuruyorum Windows ama onda sorun olabilir mi?
Sportif Ördek
Yetkin
Neredeyse 3 4 kere format attım hâlâ devam ediyor kasma ama SSD var ona kuruyorum Windows ama onda sorun olabilir mi?
Görmeden bir şey demek zor ama önce termal macun ve kasa temizliği yapın. Bu kadar düşük performans vermemeli çünkü.
HDDKullanıyorum
Üstün
Hangi sunucu o kalabalık ortamlarda normal sayılabilir. Optimizasyon kısmında özürlü MTA.