Corolla panjur üstü çerçeveyi yok etme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 13367
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 129
  • Etiketler Etiketler
    yok

13367

Uzman
Makaleler
1
Merhaba,
Aldığım aile paket Corolla'nın üst panjur çerçevesini söküp oraya beyaz tamponla doldurmayı düşünüyorum fakat birkaç yer gezdim hepside ya beyaza boya çerçeveyi ya da ona özel Çin fiberkarbon tampon üretimi sipariş edelim dediler. Sizce nasıl yapılabilir ucuz maliyetle?
Aklımda çerçeveyi söküp fiber dolguyla doldurmak var ama alt tamponla kusursuz birleşim boya olmaz gibi duruyor.
Örnek basit photshop fotoğraf:

Zaten karar vermişsiniz ancak ben yine de önermiyorum görüntüsünün bozulacağını düşünüyorum.

Bunun dışında konuya gelecek olursak en sağlamı yeni bir tampon sipariş etmek olur diye düşünüyorum. Hem satacağınız zaman orijinali duruyor olacak.

Zevkler farklı fakat bana çok daha spor gözüküyor shopladığım hali bile

İstediğim şekilde bir tampon yok maalesef, özel sipariş Çin'den üretimle 50 bine patlıyor ki bir plastik için çok fazla. Ayrıca özel ölçü cart curt var.

Dediğiniz fiyat cidden çok uçukmuş. Ayrıca o teferruata girilmez cidden. O halde zımpara+boya yapılabilir ancak krom parça ne olacak hiç bir fikrim yok.

Çok çirkin, satmaya kalksanız bu halini kimse almaz. Orijinalliğini bozmaya değmez. Voldemort'a benzemiş araba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…