Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Karsilastirma biraz garip olmus, sedan ve suv farkli segmentler. SUV tercihim olurdu.
25457
Uzman
Hocam öyle fakat Sedan modelin çok alçak durduğunu yazmışlar, ve SUV olanın içi daha donanımlı gibi geldi ondan konu açtım.Karsilastirma biraz garip olmus, sedan ve suv farkli segmentler. SUV tercihim olurdu.
Görkem Say
Üstün
Sedanın altı çok alçak. Cross modeli biraz daha kaliteli hissettiriyor ayrıca iç kısımda. Ancak özellikle Cross modeli fiyatını hak etmiyor bence. Bütçe belirtirseniz farklı araçlar da önerebiliriz kriterlerinize göre.
25457
Uzman
1.500.000 - 1.800.000 civarı. Aile aracı olacak ve oldukça donanımlı olmasını istiyorum bu fiyata. Ve çok sorun çıkarmasın Toyota Corolla gibi.Sedanın altı çok alçak. Cross modeli biraz daha kaliteli hissettiriyor ayrıca iç kısımda. Ancak özellikle Cross modeli fiyatını hak etmiyor bence. Bütçe belirtirseniz farklı araçlar da önerebiliriz kriterlerinize göre.
- Makaleler
- 1
İkinci el fiyatları tam bilemiyorum ama sıfır fiyatlarını baz alırsak sedan Corolla bir süredir aynı paraya karşılık diğer Toyota modellerinden daha düşük donanım seviyesinde kalıyordu. Japonya’dan ithal edilenlerde vergi artınca bu durum değişmiş ama bence Cross daha iyi olacaktır. Aile kullanımı olmasaydı CHR da olabilir derdim aslında. Cross’un en boşu bile sedanın orta paketine denk geliyor zaten. Flame X-Pack ve üstü mutlu eder muhtemelen. Belki Passion’lardaki gibi farların olmaması biraz canınızı sıkar.
Görkem Say
Üstün
1.500.000 - 1.800.000 civarı. Aile aracı olacak ve oldukça donanımlı olmasını istiyorum bu fiyata. Ve çok sorun çıkarmasın Toyota Corolla gibi.
Kia Xceed öneririm açıkçası ben bu fiyatlarda. Temiz, düşük kilometre bulunur. Prestige pakette aşırı donanım var ve kaliteli araçtır. 1.5 T-GDI motora bakacaksın.
SUV veya sedan ikisi arasinda kararini verip konu acarsan belki daha farkli oneriler gelebilir butcene gore.Hocam öyle fakat Sedan modelin çok alçak durduğunu yazmışlar, ve SUV olanın içi daha donanımlı gibi geldi ondan konu açtım.
25457
Uzman
Çirkin gözükmediği sürece sorun olmaz, ikisinden biri olabilir. Sedan olacaksa çok yere yakın durmasın yeterli.SUV veya sedan ikisi arasinda kararini verip konu acarsan belki daha farkli oneriler gelebilir butcene gore.
Peki 1-1.5 milyon ile aralarında çok fark oluyor mu? Daha düşük fiyata bir araç alsam üzer mi? İlk araba için tercih edilebilir mi?Kia Xceed öneririm açıkçası ben bu fiyatlarda. Temiz, düşük kilometre bulunur. Prestige pakette aşırı donanım var ve kaliteli araçtır. 1.5 T-GDI motora bakacaksın.
Görkem Say
Üstün
Çirkin gözükmediği sürece sorun olmaz, ikisinden biri olabilir. Sedan olacaksa çok yere yakın durmasın yeterli.
Peki 1-1.5 milyon ile aralarında çok fark oluyor mu? Daha düşük fiyata bir araç alsam üzer mi? İlk araba için tercih edilebilir mi?
1-1.5 arasına inince ya eskiye gidip C segmentine ineceksin ki donanım olarak çok düşersin ya da yeni istiyorsan B segmentinde kalacaksın. İlk araba mevzusuna ben çok takılmıyorum arabalar artık teknolojik olarak aşırı geliştiği için kullanmarı da kolaylaştı. Odak kaybolmasın yeter. Park etmek vs. aşırı kolaylaştı zaten.