Detaylar
Kim cevapladı?@Eagles Lexus'u söylemiştiniz, yeni konu açmadan buradan devam edelim. Lexus hiç bilmiyorum, hangi modelini önerirsiniz ve hangi fiyat bandına önerirsiniz? Ve Toyota Corolla'dan iyi mi yalıtım dışında?
Lexus Premium segment araçlardır. Audi, BMW, Mercedes gibi. Ama ucuz değildir, bütçeni aşacaktır muhtemelen.
Bütçe ne kadar?
25457
Uzman
Minimum alabileceğim ve beni memnun edebilecek Lexus araç hangi model, fiyatına bakayım.Lexus Premium segment araçlardır. Audi, BMW, Mercedes gibi. Ama ucuz değildir, bütçeni aşacaktır muhtemelen.
Minimum alabileceğim ve beni memnun edebilecek Lexus araç hangi model, fiyatına bakayım.
Örnek link atıyorum. Vergisi ve yakıtı Corolla modellerine göre daha düşüktür. Corolla modellerinde 1.8 motor var biliyorsun. Bunlarda 1.5 motor var. Şanzıman ve motor Toyota doğal olarak.
25457
Uzman
Peki biraz daha bütçe artarsa daha donanımlısı var mı? Kolay satabileceğim ve uzun yıllar kullanabileceğim, sorun çıkartmayacak bir araçsa biraz daha bekleyip bu bütçelere çıkabilirim.Örnek link atıyorum. Vergisi ve yakıtı Corolla modellerine göre daha düşüktür. Corolla modellerinde 1.8 motor var biliyorsun. Bunlarda 1.5 motor var. Şanzıman ve motor Toyota doğal olarak.
Peki biraz daha bütçe artarsa daha donanımlısı var mı? Kolay satabileceğim ve uzun yıllar kullanabileceğim, sorun çıkartmayacak bir araçsa biraz daha bekleyip bu bütçelere çıkabilirim.
Lexus uzun yıllar kullanırsın. Linkte olan model en üst paket zaten. Sadece daha temiz olanların fiyatları yüksek. Ama ikinci el hızı maalesef biraz yavaş. Marka algısı var hala çünkü. Toyota modelleri daha hızlı gidiyor ikinci el piyasasında.
25457
Uzman
Aslında Tesla almak isterdim fakat şarj sorunu var. İkinci el hızının yavaş olması kötü oldu.Lexus uzun yıllar kullanırsın. Linkte olan model en üst paket zaten. Sadece daha temiz olanların fiyatları yüksek. Ama ikinci el hızı maalesef biraz yavaş. Marka algısı var hala çünkü. Toyota modelleri daha hızlı gidiyor ikinci el piyasasında.