Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bold Pilot

Uzman
Yer
Bişkek/Kırgızistan
Merhaba, indirimde 2000 TL'ye bu kasayı aldım. 3 adet ARGB fan ile geliyor fakat benim anakartımda ARGB girişi yok. Bu fanları nasıl kontrol edeceğim? Şu an kullandığım Game Booster kasamın kontrolcüsü var o işe yarar mı? Sonradan almamıştım, kasa ile birlikte gelmişti, kumandası da var.

Anakart: ASUS Prime B450M K II.

Amazon.com.tr

Bir de en alttaki fanı egzoz fan yerine takabilirim değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu konuya son noktayı koyalım. Size linkteki gibi bir cihaz lazım. Fan ve LED için kullanabilirsiniz.
Dostlar ben kontrolcü alana kadar RGB'siz kullanmak istiyorum. Güç kablolarını CHA_FAN girişine takacağım yani. Anakartta da 1 giriş olduğu için bu üç güç kablosunu birleştirecek çoklayıcı almam lazım. Belirteyim bu fanların güç kablosunun 4 pin girişi var. Şöyle çok uçmadan ne önerebilirsiniz?

@Yener K hocam sizi de çok meşgul ettim kusura bakmayın fakat 2 gündür tam da siz gibi birine ihtiyacım vardı 🙃

Hocam benim fanların 4 pin girişi var fakat sanırım bunda 3 pin var sıkıntı olur mu? Fanın güç kablosu ile çoklayıcıyı bağladığımız yerden bahsediyorum.
Yani şunun gibi bir şey lazım değil mi bana?