Hocam ama bu sekilde yaparsam, fan sadece kasanin icindeki kafayi anakarta dogru uflemis olacak, etkisi olur mu ki>?

Cunki kasanin kapagi temperli cam
Oluyor merak etme, radyatör üstten alıp atıyor o havayı problem olmuyor 1 tane koy en azından dual rank fazla ısınıyor.

ram'e doğru üfleyecek, fanın yönüne dikkat et, 1500 rpm civarı çalıştırabilirsen iyi olur, 2 stick'e de vursun hava.

Ama suan radyatorler iceri dogru ufluyor. arkada ki egzos disari ufluyor sadece
İlginç bir setup kurmuşsun, denemeden bilemeyiz. 1 tane fan üflemesi problem yaratmaz 1000-1500 rpm arası. Testteyken üfletip kasa içi sıcaklıkları gözle, kendin deneyerek anlarsın ancak bunu. Dual Rank RAM'e 1 tane üflemesi iyi olur uzun vadede düz EXPO açsan bile iyi olur yani. Gereksiz ısınıyor çift taraflı çip var çünkü modüllerde.

Tamam ben simdi tum sicaklik problemini cozecek bir fikir buldum. Fake kasa kapagi yapacam kartondan fanlari oraya baglayacam. Zaten masada duvar tarafina bakiyor o temperli cam tarafi. Yapacak bisi yok. Amazondan aldim begenerek ama belki 30 gun icinde iade eder baska mATX alirim.

Ayrica en iyi nasil anlarim radyatorun fanlari nereye ufledigini

Tamam ben simdi tum sicaklik problemini cozecek bir fikir buldum. Fake kasa kapagi yapacam kartondan fanlari oraya baglayacam. Zaten masada duvar tarafina bakiyor o temperli cam tarafi. Yapacak bisi yok. Amazondan aldim begenerek ama belki 30 gun icinde iade eder baska mATX alirim.

Ayrica en iyi nasil anlarim radyatorun fanlari nereye ufledigini
RPM artır elinle kontrol et öyle direkt anlaşılır, fanın önü arkası da direkt belli zaten reverse blade fan değilse seninkiler düz fandır

Hocam
RPM artır elinle kontrol et öyle direkt anlaşılır, fanın önü arkası da direkt belli zaten reverse blade fan değilse seninkiler düz fandır
Hocam an itibari ile kasanin ici yaylaya donmus bulunmaktadir. O extra iki fani birbirine baglayip iceri bakacak sekilde monte ettim. Simdi ayni ayarlarda mi deneme yapiyoruz?

Hocam

Hocam an itibari ile kasanin ici yaylaya donmus bulunmaktadir. O extra iki fani birbirine baglayip iceri bakacak sekilde monte ettim. Simdi ayni ayarlarda mi deneme yapiyoruz?
Aynen 6200 c28 2-3-1 nitro voltajlar ayarlar aynı kalsın, bias oto taps oto kalsın, bu şekilde 90 dakıka patlamazsa c28'i c26 olarak değiş vdd zaten 1.65, hata vermezse o şekil kullanırsın. Sıcaklık kaynaklı boş yere hata yemiş olabilirsin, kapak açık kalsın testte yine. Oyunda problem olmaz

Hocam umarim bu sefer olur ya, daha sonra ben mesajlardan gecmise donus yapar denerim sirayla cl26 i da. Ancak bu wind gec acilmasini nasil cozeriz?
mcr ve pdm ayarlarını auto yap dram timings içindeki, memory context restore ve power down ayarları, sadece bu ikisi auto kalsın diğerlerine elleme.

Hocam bu da olmaz ise CL 28 6000 de deneyelim mi ? beni yuz ustu birakmasin yeter. Cunki sizin kiymetli vaktinizi yeterince caldim. Baska kisiler de var yardim edeceginiz.

Deneyim olarak OC yapmak harika bisiymis , ayarlarla oynamak anakartin icine dalmak iyi bi deneyim sundu bana.