Hocam bu da olmaz ise CL 28 6000 de deneyelim mi ? beni yuz ustu birakmasin yeter. Cunki sizin kiymetli vaktinizi yeterince caldim. Baska kisiler de var yardim edeceginiz.

Deneyim olarak OC yapmak harika bisiymis , ayarlarla oynamak anakartin icine dalmak iyi bi deneyim sundu bana.
Eğer şu an fan üfletirken cl28 stabilse dediğim şekilde, sonrasında cl26 deneyebilirsin o da stabilse zaten kalır. En son 1-2-1 1-3-1 nıtro bakarsın olmuyorsa 2-3-1 nıtro kalabılır

CPU OC bundan kolay mi zor mu esit derecede mi :D

Not: Az once 80 derece olan SPD Hub Sicaklik suanda 47 derece ye dustu. Bence sorunu cozduk. Ama bakalim ne olacak
c26 1-2-1 Nitroya kadar bakarsın

Fanlar dursun mumkunse duzenlersın kalıcı.

CPU OC bundan kolay mi zor mu esit derecede mi :D

Not: Az once 80 derece olan SPD Hub Sicaklik suanda 47 derece ye dustu. Bence sorunu cozduk. Ama bakalim ne olacak

CPU OC şu konuda bahsettigim gibi @suskun01

Hocam suana kadar iyi gidiyor. 15 DK oldu sicaklik az onceki gibi. Bence bu da oturdu.

+++

Dosya Ekleri

• c26 6200 1-2-1.webp
    c26 6200 1-2-1.webp
    355,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Hocam suana kadar iyi gidiyor. 15 DK oldu sicaklik az onceki gibi. Bence bu da oturdu.

+++
hata vermezse güzel, bu fanlar hep böyle kalsın, bir şekilde sabitle düzenle kablo kirliliği olmaz böylece. böyle kalması iyi, stabiliten gitmez

sıcaklıktan dolayı boş yere hata yiyordun

hata vermezse güzel, bu fanlar hep böyle kalsın, bir şekilde sabitle düzenle kablo kirliliği olmaz böylece. böyle kalması iyi, stabiliten gitmez

sıcaklıktan dolayı boş yere hata yiyordun
Harbiden o kadar vaktimizi aldı boş yere. Sonradan eklediğim ili fanı biostan high speed ayarldım biraz gürültü yapıyor

@Ayhan Dönmez hocam simdi biostan Windowsun hizli baslamasi icin gereken ayarlari yaptim. O 2 ayari autoya aldim fakat halen gec basliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_6887.webp
    IMG_6887.webp
    833,4 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme: