Konu Başlıkları Gizle
Cumartesi sabahı PCKolik mağazasındaydım, 2.499 TL'ye düştüğünü görünce kaptım. Eve geçtim kurdum, her şey çok güzeldi. İlk izlenimim de gayet iyiydi, ufak bir EQ ile güzel bir ses kalitesi elde ettim. Memnundum, ta ki bu sorunlar baş gösterene kadar... Daha kulaklığın jelatini duruyor üstünde, o kadar yeni.
Bu kulaklığı kullanıp da bu sorunları yaşayan var mı aranizda? PCKolik'e yollasam bir şeyi yok diyecekler, çünkü 1 saat kullanımdan sonra sapıtıyor mikrofon. 5-10 dakika test edecekler ve sorunsuz denilip tarafıma geri gönderilecek. Eminim.
Mikrofon sapıtması
Kulaklığı bağlıyorsun, 1 saat kullanıyorsun ve mikrofondan karşıya full cızırtı ve robotik sesler gidiyor. Alıcıyı çıkarıp takmayana kadar da düzelmiyor. Çok tuhaf, çok... Her 1 saatte bir alıcıyı çıkarıp takmak çok sıkıcı.Sağ pad sol pade göre çok yumuşak
Bu da hayatımda ilk defa gördüğüm bir şey. Kulaklığın sağ padi sola göre çok yumuşak. Bu yüzden de sağ kulaklığın iç iskeleti kulağıma değiyor ve rahatsız ediyor uzun kullanımda ağrı yapıyor. Tuhaf tuhaf şeyler.Bu kulaklığı kullanıp da bu sorunları yaşayan var mı aranizda? PCKolik'e yollasam bir şeyi yok diyecekler, çünkü 1 saat kullanımdan sonra sapıtıyor mikrofon. 5-10 dakika test edecekler ve sorunsuz denilip tarafıma geri gönderilecek. Eminim.
Son düzenleme: