Yer
United Kingdom
Cumartesi sabahı PCKolik mağazasındaydım, 2.499 TL'ye düştüğünü görünce kaptım. Eve geçtim kurdum, her şey çok güzeldi. İlk izlenimim de gayet iyiydi, ufak bir EQ ile güzel bir ses kalitesi elde ettim. Memnundum, ta ki bu sorunlar baş gösterene kadar... Daha kulaklığın jelatini duruyor üstünde, o kadar yeni.

Mikrofon sapıtması

Kulaklığı bağlıyorsun, 1 saat kullanıyorsun ve mikrofondan karşıya full cızırtı ve robotik sesler gidiyor. Alıcıyı çıkarıp takmayana kadar da düzelmiyor. Çok tuhaf, çok... Her 1 saatte bir alıcıyı çıkarıp takmak çok sıkıcı.

Sağ pad sol pade göre çok yumuşak

Bu da hayatımda ilk defa gördüğüm bir şey. Kulaklığın sağ padi sola göre çok yumuşak. Bu yüzden de sağ kulaklığın iç iskeleti kulağıma değiyor ve rahatsız ediyor uzun kullanımda ağrı yapıyor. Tuhaf tuhaf şeyler.

Bu kulaklığı kullanıp da bu sorunları yaşayan var mı aranizda? PCKolik'e yollasam bir şeyi yok diyecekler, çünkü 1 saat kullanımdan sonra sapıtıyor mikrofon. 5-10 dakika test edecekler ve sorunsuz denilip tarafıma geri gönderilecek. Eminim.

Son düzenleme:
Bende de Corsair Hs60 pro modeli vardı. Hala var aslında kulaklığımın şarjı olmayınca mecbur onu kullanıyorum. Ses kısmı hafif bozuk. Bazen sol sağa göre az çalışıyor sonra kulaklığın ses ayarlama scroll tuşundan çevirince uygun bir şekilde ayarlayınca düzeliyor (Neden bilmiyorum çok saçma) En büyük problem ise deri kısmının feci soyulması. Kulaklığı aldıktan birkaç ay sonra soyulma başlamıştı. Örneğin kulaklığı kulağından çıkardığın zaman kulağında siyah siyah deri parçaları kalıyordu. Ben de çözümü tüm deri parçalarını sökerek buldum. Artık derisiz sünger pedlere sahibim. Kafa bandındaki deriyi de söktüm tabii.

Sırf bu yüzden dandik bir ucuz kulaklık alacağıma parayı kıyıp 3 sene sorunsuz kullanabileceğim Arctis Nova Pro wired aldım halada memnunum iade edebiliyorsanız hemen edin yoksa paranıza yazık.

Mikrofon sorununu arkadaşım da yaşadı, beraber almıştık aynı modeli.

Yazılımsal bir sorun büyük ihtimalle. Firmware güncellenmesi yaptıktan sonra oldu onda da.

Corsair'in bu duruma el atması lazım.

Şimdi baktım. Reddit üzerinde de çok yaşayan var yaşadığım aynı mikrofon sorununu. Komik.

Son düzenleme: