OFFSET Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 4 Beğeniler 97 18 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar yakın zamanda zamlanmadan almak istiyorum. Hangisi seçmeliyim? Çok kararsızım.
N2mYoqh Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Beğeniler 48 Yer Afyonkarahisar 18 Ağustos 2024 #2 OFFSET dedi: Arkadaşlar yakın zamanda zamlanmadan almak istiyorum. Hangisi seçmeliyim? Çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Razer Barracuda X almamanızı tavsiye ederim. Ben 2 sene kullandım 1 seneden sonra ses açma kısma tekerleğinde sorun çıktı. Logitech g335 aldım şimdilik memnunum. Barracuda X'den uzak durun corsair daha mantıklı bir seçim gibi duruyor.
OFFSET dedi: Arkadaşlar yakın zamanda zamlanmadan almak istiyorum. Hangisi seçmeliyim? Çok kararsızım. Genişletmek için tıkla... Razer Barracuda X almamanızı tavsiye ederim. Ben 2 sene kullandım 1 seneden sonra ses açma kısma tekerleğinde sorun çıktı. Logitech g335 aldım şimdilik memnunum. Barracuda X'den uzak durun corsair daha mantıklı bir seçim gibi duruyor.
8 8372 Üstün Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 2.960 Makaleler 8 Çözümler 39 Beğeniler 3.412 18 Ağustos 2024 #3 Karşılaştırma sitelerinde Razer önde gözüküyor. Ama üstteki arkadaş şikayetçi olmasına rağmen tavsiye ediyor. Onu da anlamadım.
Karşılaştırma sitelerinde Razer önde gözüküyor. Ama üstteki arkadaş şikayetçi olmasına rağmen tavsiye ediyor. Onu da anlamadım.
N2mYoqh Uzman Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Çözümler 2 Beğeniler 48 Yer Afyonkarahisar 20 Ağustos 2024 #4 8372 dedi: Karşılaştırma sitelerinde Razer önde gözüküyor. Ama üstteki arkadaş şikayetçi olmasına rağmen tavsiye ediyor. Onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şikayetten ziyade başıma gelen olayı izah etmeye çalıştım.
8372 dedi: Karşılaştırma sitelerinde Razer önde gözüküyor. Ama üstteki arkadaş şikayetçi olmasına rağmen tavsiye ediyor. Onu da anlamadım. Genişletmek için tıkla... Şikayetten ziyade başıma gelen olayı izah etmeye çalıştım.