gokomazo

Uzman
Merhaba, başlıkta söylediğim gibi Corsair marka HS80 Max kulaklığımı pedleri düştüğü ve pedlerin üstündeki kaplamada sararma oldugu için garantiye göndereceğim. Yaklaşık 20-25 iş günü diyorlar ki bu da 1, 1.5 aya tekabül ediyor. Benim de gündelik hayatta kullandığım JBL Tune 750BTNC ANC kulak üstü kulaklığım var. Bu süre zarfında benim eksikliğimi giderir mi? Bakıldığında çokça FPS oynuyorum ses kasıp-kasmamak sorun değil ama sesi net iletir mi? Ne diyorsunuz. Yorumlarınızı merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıkta söylediğim gibi Corsair marka HS80 Max kulaklığımı pedleri düştüğü ve pedlerin üstündeki kaplamada sararma oldugu için garantiye göndereceğim. Yaklaşık 20-25 iş günü diyorlar ki bu da 1, 1.5 aya tekabül ediyor. Benim de gündelik hayatta kullandığım JBL Tune 750BTNC ANC kulak üstü kulaklığım var. Bu süre zarfında benim eksikliğimi giderir mi? Bakıldığında çokça FPS oynuyorum ses kasıp-kasmamak sorun değil ama sesi net iletir mi? Ne diyorsunuz. Yorumlarınızı merak ediyorum.

• JBL Tune 750BTNC ANC kulaklığınız, günlük kullanım için iş görmesi açısından yeterli bir seçenektir.
  • Bu kulaklık, aktif gürültü engelleme (ANC) özelliği ile ortam seslerini azaltarak net bir ses deneyimi sunar.
  • FPS oyunları için ses kasmak önemli olsa da, JBL kulaklığın ses kalitesi genellikle yeterlidir; ancak daha spesifik ses detayları (örneğin, adımların sesi) Corsair HS80 Max kadar detaylı bir şekilde iletilmeyebilir.
  • Eş zamanlı ses frekanslarını daha iyi ayırt edebilmek için kulaklık ayarlarını oyunun içinde optimize etmeyi unutmayın.
  • Eğer kulaklığınızı kullanırken sesin çok net gelmediğini düşünürseniz, oyunun ses ayarlarını kontrol edin veya kulaklığın basit ayarlarını yaparak deneyin.

Sonuç olarak, JBL Tune 750BTNC ile günlük kullanımınızı devam ettirebilirsiniz, ancak ses kalitesi HS80 Max ile tam olarak aynı olmayabilir.