meteyaman

Üyecik
Arkadaşlar genel günlük kullanım için sadece bilgisayarda kablosuz kulaklık kullanacağım. Hikâyeli ve FPS oyunları oynuyorum. Müzik ve dizi izliyorum sürekli. Belirttiğim gibi genel kullanım için kulaklık alacağım yani. Bu 3 kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Kullananlar yorum yapsın.

Arkadaşlar genel günlük kullanım için sadece bilgisayarda kablosuz kulaklık kullanacağım. Hikâyeli ve FPS oyunları oynuyorum. Müzik ve dizi izliyorum sürekli. Belirttiğim gibi genel kullanım için kulaklık alacağım yani. Bu 3 kulaklıktan hangisini önerirsiniz? Kullananlar yorum yapsın.
ROG Pelta alınabilir; müzik dinlediğinizi ve oyun oynadığınızı belirtmişsiniz. Pelta bu konuda hibrit sayılır. Ben de bu hafta satın aldım, çok çok memnunum. HS80 hakkında ise incelemelerine bakınca şaşırtıcı bir şekilde oldukça kötü yorumlar duydum.

ROG pelta alınabilir; müzik dinlediğinizi ve oyun oynadığınızı belirtmişsiniz. Pelta bu konuda hibrit sayılır. Ben de bu hafta satın aldım, çok çok memnunum. HS80 hakkında ise incelemelerine bakınca şaşırtıcı bir şekilde oldukça kötü yorumlar duydum.
BlackShark v3'e ne diyorsunuz hocam pelta ve ikisi arasında kaldım. Gibi. Peltanın ikisi için de iyi olduğunu biliyorum öneriyor herkes diğer forumda da.
Mikrofon sizin için önemliyse ve kafanız küçükse HS80 Max. Yoksa ROG pelta.
V3 için ne diyorsunuz hocam? Ya Pelta ya da V3 alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pelta kullanıyormuşsunuz sanırım müzik dinlerken kalitesi nasıl bass vs.

Çok teşekkürler bakacağım en yakın zamanda.
Bass konusunda çok iyi değil ama müziği yüksek sesle, güzel kalitede rahatça veriyor. EQ ayarı yapsam iyice düzelir gibi ama evde değilim, maalesef yapamıyorum.