Detaylar
Kim cevapladı?HyperX Cloud III S Wireless daha mantıklı. FPS oyunları için rakipsiz. Şu an zam yemiş, sık sık indirime giren bir model, biraz bekleyin 5.500 TL civarına alırsınız.
HyperX Cloud III s Wireless daha mantıklı. FPS oyunları için rakipsiz. Şu an zam yemiş, sık sık indirime giren bir model, biraz bekleyin 5.500 TL civarına alırsınız.
V3 al mıyim mi sizce hocam.
C3S daha mantıklı.
V3 kötümü sizce.
Sizin senaryonuzda C3S daha mantıklı. İkisini de denedim, şahsen ben de C3S tercih ettim.
HyperX desteği olması ayrı bir artı.
- Makaleler
- 5
2 aya yakın süredir V3 kullanıyorum. Ekolayzır yapmadan bile mükemmel. Ayrıca aynı anda bilgisayarda oyun oynayıp, telefondan görüşme yapma kolaylığı da sağlıyor. Ses kalitesi de beklediğimden bayağı iyi çıktı. Tavsiye ederim.
Hellmonger
Becerikli
V3 de e-spor kulaklığı ve ses kasma da çok başarılı yabancı kaynakların hepsi olumlu bu konuda. Alınır.
mefosane
Uzman
Tüm ürünlerimi Razer kullanıyorum genel olarak beğendiğim bi marka olduğu için, eski kulaklığım da Razer'dı hala duruyor. Ama kablosuz kulaklık olarak önce Razer Kraken V4 sonra da Razer Blackshark V2 Pro 2023 aldım, ikisinde de white noise vardı. Ben dayanamadım ama kardeşim aynı kulaklığı kullanıyor 1 2 senedir. V3'ü denemedim ama onda da olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle şeylere takılıyorsanız dikkat edin derim. Bir de çoğu kişi duymuyor ya da umursamıyor sanırım. Yabancı forumlarda bulabildim white noise duyanları hep. Ben takıntılı olduğum için dayanamamış olabilirim belki bilmiyorum. Razer seven biri olarak tavsiye etmiyorum deneyimimden ötürü.
Hellmonger
Becerikli
Tüm ürünlerimi Razer kullanıyorum genel olarak beğendiğim bir marka olduğu için, eski kulaklığım da Razer'dı hala duruyor. Ama kablosuz kulaklık olarak önce Razer Kraken V4 sonra da Razer BlackShark V2 Pro 2023 aldım, ikisinde de white noise vardı. Ben dayanamadım ama kardeşim aynı kulaklığı kullanıyor 1 2 senedir? V3'ü denemedim ama onda da olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle şeylere takılıyorsanız dikkat edin derim. Bir de çoğu kişi duymuyor ya da umursamıyor sanırım. Yabancı forumlarda bulabildim white noise duyanları hep. Ben takıntılı olduğum için dayanamamış olabilirim belki bilmiyorum. Razer seven biri olarak tavsiye etmiyorum deneyimimden ötürü.
Ben Kraken V4 kullanıyorum bende bir sorun yok ses kalitesi mükemmel. Çok net temiz. Bass için bir eko ayarı yaptım harika. Fiyat bir tık pahalı ama değiyor. Konfor her konuda iyi yapılmış. Bağlantı çok iyi. Hiç daha tık etmedi şarj süresi iyi Razer'in ses profilini başka markalarda bulamıyorum adamlar bu konuda başarılı bir tek klavyelerini sevmiyorum çift tıklama da 1 numara olabilir.