wwloit

Çalışkan
G PRO X2 düşünüyordum. 15 bin, bir kulaklık için fazla geldi; profesyonel değilim ve Valorant oynuyorum. Sizce alınır mı?

2 aya yakın süredir V3 kullanıyorum. Ekolayzır yapmadan bile mükemmel. Ayrıca aynı anda bilgisayarda oyun oynayıp, telefondan görüşme yapma kolaylığı da sağlıyor. Ses kalitesi de beklediğimden bayağı iyi çıktı. Tavsiye ederim.

Tüm ürünlerimi Razer kullanıyorum genel olarak beğendiğim bi marka olduğu için, eski kulaklığım da Razer'dı hala duruyor. Ama kablosuz kulaklık olarak önce Razer Kraken V4 sonra da Razer Blackshark V2 Pro 2023 aldım, ikisinde de white noise vardı. Ben dayanamadım ama kardeşim aynı kulaklığı kullanıyor 1 2 senedir. V3'ü denemedim ama onda da olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle şeylere takılıyorsanız dikkat edin derim. Bir de çoğu kişi duymuyor ya da umursamıyor sanırım. Yabancı forumlarda bulabildim white noise duyanları hep. Ben takıntılı olduğum için dayanamamış olabilirim belki bilmiyorum. Razer seven biri olarak tavsiye etmiyorum deneyimimden ötürü.

Tüm ürünlerimi Razer kullanıyorum genel olarak beğendiğim bir marka olduğu için, eski kulaklığım da Razer'dı hala duruyor. Ama kablosuz kulaklık olarak önce Razer Kraken V4 sonra da Razer BlackShark V2 Pro 2023 aldım, ikisinde de white noise vardı. Ben dayanamadım ama kardeşim aynı kulaklığı kullanıyor 1 2 senedir? V3'ü denemedim ama onda da olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Eğer böyle şeylere takılıyorsanız dikkat edin derim. Bir de çoğu kişi duymuyor ya da umursamıyor sanırım. Yabancı forumlarda bulabildim white noise duyanları hep. Ben takıntılı olduğum için dayanamamış olabilirim belki bilmiyorum. Razer seven biri olarak tavsiye etmiyorum deneyimimden ötürü.

Ben Kraken V4 kullanıyorum bende bir sorun yok ses kalitesi mükemmel. Çok net temiz. Bass için bir eko ayarı yaptım harika. Fiyat bir tık pahalı ama değiyor. Konfor her konuda iyi yapılmış. Bağlantı çok iyi. Hiç daha tık etmedi şarj süresi iyi Razer'in ses profilini başka markalarda bulamıyorum adamlar bu konuda başarılı bir tek klavyelerini sevmiyorum çift tıklama da 1 numara olabilir.