Detaylar
Kim cevapladı?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 4
X bir kenara, düz V2 ile ses kasmak için çok yeterli. Battlefield 1 ve War Thunder için kullanıyorum, birisinde ayak sesinden Wall hack zannediyorlarken ötekinde motor sesinden düşman tankın konumunu görüyor gibi tespit edebiliyorum. Bence yeterli bir kulaklık.Oyunlarda ses kasmak (️) ve rahatlık önemli benim için. Ayrica Cloud Alpha da olabilir.
Düz V2 artık üretilmiyor diye biliyorum. Konudan bağımsız kusura bakmayın ama sizde de sorunlar yok mu? Bende v2 kullanıyorum ve ses açma kapama Spotify gibi çoğu uygulamada geç tepki veriyor. Spotify'da sesi arttırıyorum/kısıyorum 3-4 saniye sonra ses artıyor/kısılıyor vs. Harici olarak ses kasma konusunda ben baya memnunum kendisinden, çokta hafif.X bir kenara, düz V2 ile ses kasmak için çok yeterli. Battlefield 1 ve War Thunder için kullanıyorum, birisinde ayak sesinden Wall hack zannediyorlarken ötekinde motor sesinden düşman tankın konumunu görüyor gibi tespit edebiliyorum. Bence yeterli bir kulaklık.
- Makaleler
- 4
Yoo, bu sıkıntılı bir model miymiş? Ben belki bir seneden fazladır kullanıyorum sıfır sıkıntı ve bayağı da kullanıyorum gün içinde yani.Düz V2 artık üretilmiyor diye biliyorum. Konudan bağımsız kusura bakmayın ama sizde de sorunlar yok mu? Bende v2 kullanıyorum ve ses açma kapama Spotify gibi çoğu uygulamada geç tepki veriyor. Spotify'da sesi arttırıyorum/kısıyorum 3-4 saniye sonra ses artıyor/kısılıyor vs. Harici olarak ses kasma konusunda ben baya memnunum kendisinden, çokta hafif.
Bende bir anda başladı ve maalesef sadece bende olmuyor bu sorun.. Yazılımsal bir problem söz konusu.Yoo, bu sıkıntılı bir model miymiş? Ben belki bir seneden fazladır kullanıyorum sıfır sıkıntı ve bayağı da kullanıyorum gün içinde yani.