Alex Mason

Yetkin
Bu iki kulaklıktan birini alacağım, fiyatları aynı sayılır.

Corsair HS80 RGB Wireless'ta konuşma gürültü engelleme (ENC) yokmuş Epey'e göre. Yine de alınır mı? Corsair HS80 RGB Wireless yoksa SteelSeries Arctis Nova 5 mi?

Soru 1) Dip ses hangisinde daha azdır?

Soru 2) Mikrofon Yönü/Deseni Corsair kulaklıkta Çok Yönlü (Omnidirectional), Steelseries Kulaklıkta Çift Yönlü (Bidrectional/ Figure-8). Bunların anlamı ne ve farkları neler?

Sorularımı da numaralarla teker teker cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
3 4 aydır Nova 5 kullanıyorum çok memnunum dip ses falan yok mikrofonuna girmiyorum bile süper iletiyor sesi şarj süresi olarak da bayağı fazla en son ne zaman şarj ettim unuttum.

3 4 aydır Nova 5 kullanıyorum çok memnunum dip ses falan yok mikrofonuna girmiyorum bile süper iletiyor sesi şarj süresi olarak da bayağı fazla en son ne zaman şarj ettim unuttum.
Nova 5'in Ses Kalitesi nasıl? Fortnite, CS2, R6 Siege gibi rekabetçi oyunlarda ses kasma ve ayak sesi duyma açısından nasıl?

Yukaridaki karsilastirmaya da bakabilirsin. Bu adamlar piyasada bildigim en detayli incelemeleri yapan adamlar. Bende HS80 RGB Wireless ve Nova 7 var. HS80 RGB Wireless'in sol kulakliginin baglanti yeri gevsedi ve kulaklik bostayken sallaniyor o yuzden. Ama mikrofon kalitesi olarak kullandigim en iyi mikrofon olabilir HS80 RGB Wireless. Gundelik kullanimda Nova 7'yi tercih ediyorum ama. HS80 EQ ayari gerektiriyor ama. Subbasslar cok dusuktu.

Nova 5'in Ses Kalitesi nasıl? Fortnite, CS2, R6 Siege gibi rekabetçi oyunlarda ses kasma ve ayak sesi duyma açısından nasıl?

Geç cevap veriyorum hocam ama ses kasma konusunda süper müzik dinlerken ayrı bir ekolayzır ayarı kullanıyorum ben daha da güzelleşiyor sesi ama alırsanız siyah öneririm ben beyaz aldım kumaş pedleri çok çabuk sararıyor ve ne kadar yıkarsan yıka geçmiyor eğer beyaz alırsanda siyah kumaş ped alıp değiştirebilirsin.

Geç cevap veriyorum hocam ama ses kasma konusunda süper müzik dinlerken ayrı bir ekolayzır ayarı kullanıyorum ben daha da güzelleşiyor sesi ama alırsanız siyah öneririm ben beyaz aldım kumaş pedleri çok çabuk sararıyor ve ne kadar yıkarsan yıka geçmiyor eğer beyaz alırsanda siyah kumaş ped alıp değiştirebilirsin.
Siyah hiç piyasada kalmamış ki. Kalanlar da 1000 tl daha pahalı.

Beyaz alsam aşırı sıkıntı olur mu? Dediğim gibi siyah neredeyse piyasada yok.

Siyah ped yerine orijinal kendi pedini kullansam sararma açısından aşırı sıkıntı çıkar mı?

İnternete de baktım orijinal siyah ped steelseries nova 5 yok.

Siyah hiç piyasada kalmamış ki. Kalanlar da 1.000 TL daha pahalı.

Beyaz alsam aşırı sıkıntı olur mu? Dediğim gibi siyah neredeyse piyasada yok.

Siyah ped yerine orijinal kendi pedini kullansam sararma açısından aşırı sıkıntı çıkar mı?

İnternete de baktım orijinal siyah ped SteelSeries Nova 5 yok.

Hayır hocam hiçbir sıkıntı çıkarmaz sadece biraz sarardığı için görüntü kirliliği yapar oda önemli değil bence ben zaten böyle kullanıyorum sorun etmiyorum ama eğer hoşuna gitmezse çamaşır suyunda bekletebilirsin zararı olabilir ama orasını bilemem.

https://www.n11.com/urun/steelserie...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel siyah en uygun burada var hocam. Distribütör garantili hem.