Dodgerino

Çalışkan
Tarkov, CS ve Valorant gibi oyunlarda ses kasmak için kulaklık arıyorum. HS80'nin çevremde kullananlardan az çok biliyorum ama IEM hakkında hiçbir fikrim yok. Özellikle IEM hakkında fikir verirseniz sevinirim. Ses kartı olarak Creative Sound BlasterX G1 ve Moondrop down Pro'ya baktım, ses kartı önerisi de yapabilirsiniz.

Kula içi kulaklıklardan ses kasmak bana zor gelmişti. Daha direkt veriyor ancak uzaklık ayrımı yapamadığımı hatırlıyorum. Belki eskiden yapmam veya kulaklık modeli ile alakalıdır.

Biraz daha ucuza gitmek istersen HyperX Cloud III öneririm. Cloud 2 ve 3'ü uzun süre kullandım ses kasmak konusunda bakar kör olmama rağmen işime yaradı.

Kula içi kulaklıklardan ses kasmak bana zor gelmişti. Daha direkt veriyor ancak uzaklık ayrımı yapamadığımı hatırlıyorum. Belki eskiden yapmam veya kulaklık modeli ile alakalıdır.

Biraz daha ucuza gitmek istersen HyperX Cloud III öneririm. Cloud 2 ve 3'ü uzun süre kullandım ses kasmak konusunda bakar kör olmama rağmen işime yaradı.
Iem kulaklıklar ses kartıyla beraber kullanılınca çok iyi ses kastırıyor diyorlar ve esporda da çok kullanılıyor. Hiç tecrübe etmedim ama söyledikleri kadar fark varsa denemek istiyorum.