Bu sıvı soğutmayı almak istiyorum soğutması iyi midir? Bir de LCD ekranında resim animasyonlar vs. koyabiliyorum değil mi? Halihazırda Ryzen 5 9600X kullanıyorum, 7800X3D ve 9800X3D işlemcileride rahatça soğutsun istiyorum, ileride bu işlemcilerden birine geçeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler
Detaylar
Kim cevapladı?
Daha iyi olur. Veya;
Teşekkür ederim öneriniz için ama ben attığım linkteki ürünü almak istiyorum, yani bunun hakkında bilginiz var ve paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Üst düzey bir AiO fakat attıklarım daha iyi.
Teşekkür ederim, eğer işimi çok rahat görecekse, yukarıda belirttiğim işlemcilere çok rahat yetecekse yarın alacağım, görselliğini çok çok beğendim açıkcası
Her türlü soğutur. Lcd istiyorsanız bu modele bakın derim.Teşekkür ederim, eğer işimi çok rahat görecekse, yukarıda belirttiğim işlemcilere çok rahat yetecekse yarın alacağım, görselliğini çok çok beğendim açıkcası![]()
Daha iyi bir model.
Aklım da bu vardı evet, fakat LianLi satış stratejsi uyguluyor burada, fanlar argb değil, LianLi fanları çok aşırı pahalı, kasam da LianLi fanları yok, hayır olsa bile bu sıvı soğutmaya ekstra almam gerekecek takım olması için, dediğim gibi argb fan koymamış buna sırf 3 lü paket alsın insanlar ekstradan diye, o yüzden corsair tercih edeceğim, teşekkür ederim her şey için. En azından yukarıdaki corsair sıvı soğutmayı da aldığım zaman Corsair QX120 fanlarla da komple takım olur 
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347