Detaylar
Kim cevapladı?balerion
Uzman
şuan direktiflere göre hareket edicem kalsınmı diyorsunuz@balerion, ortalama ses konusunda testlerde sesli gözükmuyor. Ses şikayetleri dediğiniz gibi şansa bağlı olabilir.
@Andar Han hocam?
Son düzenleme:
balerion
Uzman
yani iyimi benim aldığımCorsair her şeyi güzel ama, TC100 oyuncu koltuğunu tavsiye etmem. Markalara seri model olarak bakılması taraftarıyım. Mesela ASUS da TUF serisi ile ROG serisi aynı standartlarda olmadığını herkes bilir.
şu forumlardan hangisine girsem hangi malı aldıysam pişman oluyorum 3 kişi iyi diyor 2 kişi kötü diyor kafayı yicem artık 2 haftadır araştıyorum bu psu meselesini
Murakus
Çalışkan
Yani iyi mi benim aldığım
Şu forumlardan hangisine girsem hangi malı aldıysam pişman oluyorum 3 kişi iyi diyor 2 kişi kötü diyor kafayı yiyeceğim artık 2 haftadır araştıyorum bu PSU meselesini
Tom's Hardware testlerine baktım. Teknik anlamda kronik sorunları olmayan bir ürün olarak lanse ediliyor. Ben şahsen pişman olacağını düşünmüyorum eğer sisteminin çektiği enerjiden eminsen 750 watt pekala besleyecektir.
balerion
Uzman
bazı korumaları yok artı bide kapasitor muhabbeti var neyse gelsin bide bakarızyaTom's Hardware testlerine baktım. Teknik anlamda kronik sorunları olmayan bir ürün olarak lanse ediliyor. Ben şahsen pişman olacağını düşünmüyorum eğer sisteminin çektiği enerjiden eminsen 750 watt pekala besleyecektir.
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
Bu nereden çıktı ki? Korumalarında eksiklik ya da öyle buyük bir sorun yok.
Kapasitör meselesini de çok fazla takmayın. Orta seviyede iş görür.
balerion
Uzman
sıp ve upp yok gibi bir forumda gördüm corsairin klasik korumalar yazmadığına dairBu nereden çıktı ki? Korumalarında eksiklik ya da öyle buyük bir sorun yok.
Kapasitör meselesini de çok fazla takmayın. Orta seviyede iş görür.
hocam inanırmısın 2 haftadır bu mesele üzerine mesai harcıyorum vallahi yoruldum yaw ilkte hp alcaktım adam akıllı satıcı bulamadım bulduysamda istdiğim model değildi kyber alcaktım önerilmedi cx ve cv yi biliyorsunuz zaten baktım hem corsair hem mödüler hemde gold alıyım dedimde kötümü yaptık bilemedim vallahi siz bide öyle diyince
Andar Han
Üstün
- Makaleler
- 4
@balerion, SIP mevcut. MOV, NTC ve röle ile sağlanıyor. UPP dediginiz OPP ise o da %124 seviyelerinde devreye giriyor ki gayet ideal ayarda, sadece sıcak ve soguk farklı seviyelerde olmalı ama o da çok fazla büyütülecek bir konu değil.
Kyber de fiyatına göre degerlendirilebilir bir model ama RMe, Kyber'den iyidir.
Forumlarda herkes bir şeyler diyebiliyor. Konu hakkında inceleme ve testler uzerinden konuşmak daha doğru olacaktır.
Kyber de fiyatına göre degerlendirilebilir bir model ama RMe, Kyber'den iyidir.
Forumlarda herkes bir şeyler diyebiliyor. Konu hakkında inceleme ve testler uzerinden konuşmak daha doğru olacaktır.
balerion
Uzman
iptal etmiyorum hocam o zaman@balerion, SIP mevcut. MOV, NTC ve röle ile sağlanıyor. UPP dediginiz OPP ise o da %124 seviyelerinde devreye giriyor ki gayet ideal ayarda, sadece sıcak ve soguk farklı seviyelerde olmalı ama o da çok fazla büyütülecek bir konu değil.
Forumlarda herkes bir şeyler diyebiliyor. Konu hakkında inceleme ve testler uzeriinden konuşmak daha doğru olacaktır.
içime su serptiniz Allah razı olsun