Corsair güç kaynaklarına güveniyorum. Yıllardır TX750M kullanıyorum, kaç hazır sistem değiştirdim hala bu modeli kullanıyorum. Tek eksisi yarı modüler olması. O yüzden bu bütçe aralığında alabileceğiniz güzel bir bileşen. Diğerleride aşağı yukarı benzer ürünler.
Detaylar
Kim cevapladı?balerion
Uzman
Corsair güç kaynaklarına güveniyorum. Yıllardır TX750M kullanıyorum, kaç hazır sistem değiştirdim hala bu modeli kullanıyorum. Tek eksisi yarı modüler olması. O yüzden bu bütçe aralığında alabileceğiniz güzel bir bileşen. Diğerleride aşağı yukarı benzer ürünler.
Sağ olun hocam biraz daha bütçe çıksaydı bende o modelden alacaktım ama bunu uyguna gördüm ondan ötürü bunu aldım galiba iyi bir PSU aldım.
Sağ olun hocam biraz daha bütçe çıksaydı bende o modelden alacaktım ama bunu uyguna gördüm ondan ötürü bunu aldım galiba iyi bir PSU aldım.
Aldığınız PSU daha yeni, tier list üst sırada. Tx eski ve stok yok sanırım.
- Makaleler
- 9
Ülkemiz standartlarında fiyatına göre ortalama kalitede bir iç yapı ve kabul edilebilir düzeyde bir performansı var. Andar'ın attığı BFG Gold normalde biraz daha iyi ama daha pahalı. Dert edilecek bir şey yok, güle güle kullanın.
balerion
Uzman
Aldığınız PSU daha yeni, tier list üst sırada. Tx eski ve stok yok sanırım.
Analdım hocam sağ olun.
Ülkemiz standartlarında fiyatına göre ortalama kalitede bir iç yapı ve kabul edilebilir düzeyde bir performansı var. Andar'ın attığı bfg Gold normalde biraz daha iyi ama daha pahalı. Dert edilecek bir şey yok, güle güle kullanın.
Ben.
PSU tier list sources & info [cultists.network]
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.
cultists.network
- Makaleler
- 9
Eskimiş bir liste. En son Nisan 2023 yılında güncellendi, doğru olmayan yerler var. İade etmenize gerek yok.
balerion
Uzman
Eskimiş bir liste. En son nisan 2023 yılında güncellendi, doğru olmayan yerler var. İade etmenize gerek yok.
Anladım sağ olun hocam.
İlk attığım üsteki PSU tier list sources & info [cultists.network]
Bu 2025 hocam alttaki 2023 doğru.
Murakus
Çalışkan
Şahsen dediklerine katılıyorum, sık sık elektriklerin gittiği ülkemizde ekstra ve standartlarda bazı koruma yöntemlerini barındırması şart. Ben olsam kaçmam en iyisini almaya özen gösterir veya yanına da bir güç koruma UPS falan da taktırırdım. Ekstra korumadan zarar gelmez.
balerion
Uzman
bu aldığım iyimi yani şuan geldi yanımda yanımda duruyorŞahsen dediklerine katılıyorum, sık sık elektriklerin gittiği ülkemizde ekstra ve standartlarda bazı koruma yöntemlerini barındırması şart. Ben olsam kaçmam en iyisini almaya özen gösterir veya yanına da bir güç koruma UPS falan da taktırırdım. Ekstra korumadan zarar gelmez.