Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar iyi geceler, internetten skin dosyasını indiriyorum, oyunun kurulu olduğu, atmam gereken yere atıyorum ama skin oyunda gözükmüyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Test ettim yükleniyor. Nereden yüklüyorsun bilmiyorum, ama Gamebanana bu konuda daha iyi.

2024-12-25_02-17.webp

Steam üzerinden oynuyorsan şu ayarı açmayı deneyin. Genelde sunucuların yüklediği modeller için diye biliyorum. Ama yine de denenebilir. Belki açmazsanız, sunucuda barındırılan modem dosyaları ile oynatıyor olabilir.

2024-12-25_02-17_1.webp

Modelleri atman gereken konum.

Kod:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike

2024-12-25_02-16.webp
Test ettim yükleniyor. Nereden yüklüyorsun bilmiyorum, ama Gamebanana bu konuda daha iyi.

2024-12-25_02-17.webp

Steam üzerinden oynuyorsan şu ayarı açmayı deneyin. Genelde sunucuların yüklediği modeller için diye biliyorum. Ama yine de denenebilir. Belki açmazsanız, sunucuda barındırılan modem dosyaları ile oynatıyor olabilir.

2024-12-25_02-17_1.webp

Modelleri atman gereken konum.

Kod:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike

2024-12-25_02-16.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar iyi geceler, internetten skin dosyasını indiriyorum, oyunun kurulu olduğu, atmam gereken yere atıyorum ama skin oyunda gözükmüyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Skinleri oyunun dosyalarındaki cstrike_addons klasörününe veya cstrike_hd klasörüne atabilirsiniz. Bazıları HD modellerin olduğu klasöre atınca çalışıyor.