Hile kullanmama rağmen kırmızı güven faktörüne sahibim. Asla da yükselmiyor. 1 yıldır falan kırmızı. CS.rep'te ise %85 trust factor var.
Kalıcı yeşil almadığınız sürece yükseltmeniz imkansıza yakın. Çok sayıda maç atıp hiç rapor yememeniz lazım. Bazen karşı takımdakiler öylesine bile raporluyor o bile olumsuz etkiler.

CSRep ise oynadığınız maçlara göre Trust Factor kontrolü yapıyor oyun içerisinde ki trust factorle aynı değil. Ve yıllardır hile kullandığını bildiğim insanların hesapları bile CSRep te Trust Factor %100 gözüküyor.

Benim hesapta TotalSpend değeri 634 dolar. Bu durumda kalıcı yeşil güven faktörlü mü oluyorum?

Bu arada rehber için çok teşekkürler. Yıllardır bazı yanlış bilgiler dönüyordu bu konu hakkında. Yok övgü al, yok iyi profil yorumu al falan gibi bilgiler dönüyordu, hiçbiri de işe yaramıyordu.

Benim hesapta TotalSpend değeri 634 dolar. Bu durumda kalıcı yeşil güven faktörlü mü oluyorum?

Bu arada rehber için çok teşekkürler. Yıllardır bazı yanlış bilgiler dönüyordu bu konu hakkında. Yok övgü al, yok iyi profil yorumu al falan gibi bilgiler dönüyordu, hiçbiri de işe yaramıyordu.
Evet kalıcı yeşil oluyorsunuz. İstediğiniz kadar rapor yesenizde faktörünüz düşmez. Övgü ve profil yorumları işe yaramıyor.

Bu da benimki ne işe yarıyor ki? Güven olsa ne olur, olmasa ne olur? Her türlü hile var.
Ekran Görüntüsü (10).webp

Bu da benimki ne işe yarıyor ki? Güven olsa ne olur, olmasa ne olur? Her türlü hile var.
Eki Görüntüle 275621
Her türlü hile kullananlar var. Biraz saçma gelecek ama ben belirli bir elonun üstündeki eşleştirmelerde güven faktörünün işe yaradığını düşünmüyorum. Belki bilinçli olarak yeşil ve kırmızı faktörler denk getiriliyordur. Önceki sezonlarda hile olsa da bu kadar rage atanı hiç hatırlamıyorum.