Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Resmi bir azalma yok. Dusuk XP almissiniz gibi hissetme sebebiniz macta daha dusuk bir performans sergilemis olmaniz olabilir.
- Makaleler
- 7
Resmi bir azalma yok. Dusuk XP almissiniz gibi hissetme sebebiniz macta daha dusuk bir performans sergilemis olmaniz olabilir.
- Makaleler
- 7
Yani, kagit uzerinde degisen bir sey yok. CS2'de XP ile alakali gelen tek sey XP Tasmasi, o da konumuzla alakasiz.
Ben
Yetkin
Alakası yok 19-20 vurmama rağmen sırf kaybettik diye çok düşük tp verdi.Resmi bir azalma yok. Dusuk XP almissiniz gibi hissetme sebebiniz macta daha dusuk bir performans sergilemis olmaniz olabilir.
@4319, değil mi? Sanki önceden daha fazla veriyordu.
Hocam şu an elimdeki laptopta çok düşük vuruyorum farkındayım ama önceden 40 vurduğum halde bana da 200-300 TP gelmesi garibime geliyordu.
40 vuruyorum dediğim ölüm maçıydı. Dust 2 gümüş 2 olarak takılıyorum.
- Makaleler
- 7
Gosterdiginiz performans mac sonunda aldiginiz XP'yi etkiler. Kaybetmenin de etkisi var ama onun etkisi performansin etkisine kiyasla daha az.Alakası yok 19-20 vurmama rağmen sırf kaybettik diye çok düşük TP verdi.
Buna ek olarak ''hissetmek'' yurumuyor her is maalesef. CS2'de XP konusunda yanlis oldugumu dusunuyorsaniz da ''mactan gelen XP orani dusuruldu'' tarzinda bir ifade iceren bir yama notunu bulun, atin, bakariz.