1 hafta önce duvar arkasından (yoldaş Nuke haritasında ki borudan.) beni sürekli vuran adama baktım. Halen ban yememiş, bu yüzden oynanmaz.
Detaylar
Kim cevapladı?2015 yılından beridir CS:GO ve değişimin yaşandığı günden geçtiğimiz aylara kadar da CS 2 oynamış biri olarak söylüyorum ki kesinlikle önermiyorum. CS 2'nin iyi bir FPS oyunu olduğunu düşünmüyorum.
Öte yandan CS 2 ve BF 3 tam olarak aynı çizgide ilerleyen oyunlar değiller. BF 3'ün hangi yönünden keyif aldınız bilmemekle beraber BF 3'ün online deneyimine yakın bir deneyim almak istiyorsanız BF 1 ve BF 5 deneyebilirsiniz. BF 2042'de bence iyi bir oyun değil ancak Epic Games'in indirim döneminde yine de alıp deneyebilirsiniz. Bu üç oyun içerisinden bana göre en keyiflisi BF 1. Eğer ücretsiz bir oyun istiyorsanız da Delta Force deneyebilirsiniz.BF3 online da aldığım zevki yıllardır alamadım ya üzerinden 14 sene geçti
KaraKartal19o3
Uzman
Ya şöyle haftalık tp var sabit her hafta onu doldurunca 4 tane ödül den 2 tanesini bedava seçtiriyor. Bu ödüllerden 1 tanesi kasa 1 tanesi silah skini diğer ikiside çıkartma vs falan oluyor. Ben kasa ile silah skinini alıyorum. Biraz şansa bağlı. Geçen mesela 20 dolarlık skin verdi seçkin zaten 15 dolarNasıl yani her hafta kasa alıp onu mu satıyorsunuz? Oyunu oynamasanız bile veriyor mu?
Kazançlı mı bari haha
Normal sunucuda zaten hayatta oynanmazNormal sunucularda hile çok seçkinde ise neredeyse yok gibi. Ama seçkinde hayatsız gibi oynayan çok insan var ve senin karşında öyle bir oynuyorlar ki hile açanlara aynılar neredeyse. Yani iki ucu pis değnek.
Blackss
Uzman
De
Delta Force iyi gibi gözüküyor hocam teşekkürler bir bakayım. Diğer BF oyunlarını oynadım ama hiç biri 3'ün zevkini vermedi2015 yılından beridir CS:GO ve değişimin yaşandığı günden geçtiğimiz aylara kadar da CS 2 oynamış biri olarak söylüyorum ki kesinlikle önermiyorum. CS 2'nin iyi bir FPS oyunu olduğunu düşünmüyorum.
Öte yandan CS 2 ve BF 3 tam olarak aynı çizgide ilerleyen oyunlar değiller. BF 3'ün hangi yönünden keyif aldınız bilmemekle beraber BF 3'ün online deneyimine yakın bir deneyim almak istiyorsanız BF 1 ve BF 5 deneyebilirsiniz. BF 2042'de bence iyi bir oyun değil ancak Epic Games'in indirim döneminde yine de alıp deneyebilirsiniz. Bu üç oyun içerisinden bana göre en keyiflisi BF 1. Eğer ücretsiz bir oyun istiyorsanız da Delta Force deneyebilirsiniz.
spre0nix
Becerikli
Uzun yıllardır CS serisini oynamıyorum. Sizce şu an başlanır mı?
En çok gördüğüm yorum deli gibi hile olmasıymış. YouTube bile kaynıyor paralı hile programları vs. var mış hiç başlamayın diyorlar.
Ben de açıkçası bir online FPS başlamak istiyorum ama hangisi tam karar veremedim. BF3 online da aldığım zevki yıllardır alamadım ya üzerinden 14 sene geçti.
Sub-tick ve optimizasyon sorunları hariç oyun kötü durumda değil o kadar. VAC en azından spin botlarını banlıyor. Ayrıca hit box problemleri düzeldi. Seçkin almazsan oynayamazsın. Ha dersen tam da düzgün çalışmayan günde 1-2 saat oynayacağım bir oyun için 500 TL verip seçkin alayım mı? Bence değmez. Launcher'ler ile CS:GO oynayabilirsiniz ruslarla