Counter-Strike 2 vs Valorant

CS2 vs Valorant

• Oy verenlerin toplamı
    65
Valorant fazla basit, CS2 ise fazla hile dolu ve dengesiz ama aldığın zevk ve rekabet açısından bakınca CS2 daha ağır basıyor.

Sizce hangisi? CS2'mi, Valorant mı? Ben iki oyunu da severek oynuyorum.
Valo'yu çok oynarım ama smurf olayı çok fazla bizde smurfliyoruz artık (elo tank) yapıyoruz.
CS girdim ruslardan geçilmiyor faceit girmiştim. Adamları taşıyorum eleman anneme sövüyor bir anda.
ikisi de çöp ama cs hep aynı şekilde oynanıyor bu yüzden valo bence. CS'de koşarak sıkma var. Koşarak sıkma dediğim dümdüz koşarak kesiliyor adamlar. Valo'da da var deniliyor ama bu yok fakat şöyle bir olay var: Strafe atarken kesebiliyorsun bazen koşma animasyonunda olsanda.

Ben Valorant seçerim.

Çöpler çöpü 2 oyun özellikle de Valorant.

Ben CS2 yeniden doğmalı ölüm modu var her gün birkaç harita oynayıp çıkıyorum CS1.6'dan hasret kaldığım bb_ map yok oyunda. Eski CSGO'da var mış sanırım bunda yok nasıl iş anlamak mümkün değil daha geçen gün açtığım 2 konu;

Ama kıyaslanacak olsa eski CSGO Hype hiçbir oyunda yoktu şuan CS2 oynamıyor millet Valorant daha revaçta gibi gözükse de CS2 daha iyi bir oyundur.

Valorant kitlesi çoluk çocuk dolu, CS2 kitlesi daha kaliteli ayrıca oynaması o kadar zevkli ki bazen arkaya müzik açıp botlarla bile eğlencesine oynuyorum ölüm maçında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…