Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
CS2 bu kadar kötü çalışıyor ise CS:Source deneyebilirsiniz. Daha çok eğleneceğinizden eminim. CS2 gibi bir oyunda texture pack atmak mümkün ancak tavsiye edilmez. Performansı da artıracağını düşünmüyorum.
Sunucu ile Client arasında bir doğrulama sistemi var. Texture doğrulaması oluyor mu bilmiyorum ancak harita dosyası (bsp) doğrulanmaz ise sizi zaten oyuna almıyorlar.
Sunucu ile Client arasında bir doğrulama sistemi var. Texture doğrulaması oluyor mu bilmiyorum ancak harita dosyası (bsp) doğrulanmaz ise sizi zaten oyuna almıyorlar.
- Makaleler
- 7
Cok eski iGPU'lu bir sistemde oynamadiginiz surece oyunlarda dusuk FPS almaniz sebebi cogunlukla texture tarafli bir darbogaz olmaz. CS2'de 2-3 FPS veren bir sistem GO'da da akici bir deneyim acikcasi sunmaz zaten. CS2 ilk ciktiginda config dosyasindan GPU'nuzun VRAM boyutunu asiri kucuk gosterip texture kalitesini patates yapmanin yolu vardi ancak config dosyasi tamamen degistigi icin artik mumkun degil.
CS: Source, 1.6 veya alternatif oyunlar dusunun.
CS: Source, 1.6 veya alternatif oyunlar dusunun.
Dagster3532
Becerikli
Slayt gösterisi gibi FPS veren sisteme büyü de yapsan o sistem yetmiyorsa yetmiyordur. Gözünüze zararlı. Başka CS oyunları oynayın en azından gözünüz kanamaz.
I Am Bunny.exe
Uzman
Ban yemek umrumda değil hesabim 0 dolar yenisini açarim. Bakıyorumda zorlamam mantiksiz gibi yarin 1,2 açarim vaktim gene olmadi salarım.Sistemimi vermekde pek istemiyorum çunki bariz cs2 kaldiramayacagi belli biraz rezillik yani.
Rogue
Uzman
Rezillikle alakası yok dostum. Kimse sistemin eski veya kötü diye seni aşağılamaz burada. Ama CS2 zaten optimizasyon sorunlu oyun, Source, 1.6 falan oynasan çok daha fazla keyif alırsın.Ban yemek umurumda değil hesabim 0 dolar yenisini açarim. Bakıyorumda zorlamam mantiksiz gibi yarin 1,2 açarim vaktim gene olmadi salarım. Sistemimi vermekde pek istemiyorum çunki bariz cs2 kaldiramayacagi belli biraz rezillik yani.
avkila.tech
Becerikli
- Makaleler
- 1
CS2 kendisi zaten optimizasyon konusunda rezil bir sistem. Ben bile 6c 12t 4.6 all core overclock yaptığım işlemcide doğru düzgün stabil 300fps zor alıyorum, yok drop yiyorum 1 saniye boyunca görüntü donuyor falan.Ban yemek umrumda değil hesabim 0 dolar yenisini açarim. Bakıyorumda zorlamam mantiksiz gibi yarin 1,2 açarim vaktim gene olmadi salarım.Sistemimi vermekde pek istemiyorum çunki bariz cs2 kaldiramayacagi belli biraz rezillik yani.
Ama o sistem ile sana önerim css v34 veya 1.6'ya geçmen olacaktır.
Sistem özelliklerin neydi bu arada?
I Am Bunny.exe
Uzman
O halde kullandığım pc hp probook 4540s. İntel i5 3 cü nesil işlemci ve intel hd graphics 4000 ekran kartına sahip bir sistem. Cs2 menüde 2-3 fps versede oyunda 20 fps felan veriyor oynanabiliyor hemde loseless graphics kullanmadan.Cs 1.6 yıllardır oynuyorum ve aşırı sıktı-Sourcede aynı şekilde aşırı sıkıyor çünki çok fazla oynadım.Grafikleri patates yapıp girince 20 fps alıyorumsa illa bunu 40-a çıkarmanın yolu vardır diye düşünüyorum olmasada en azından input lagı temizlemem gerek bence.Bu arada sizlere ek bir sorum olucak benim bilgisayarıma i7 3 cü nesil kurulabiliyor ve AMD Radeon 7650M takılabiliyor bunu tavsiye edermisiniz?
Overclockun ne olduğunu bilmiyorum malesef.