O halde kullandığım pc hp probook 4540s. İntel i5 3 cü nesil işlemci ve intel hd graphics 4000 ekran kartına sahip bir sistem. Cs2 menüde 2-3 fps versede oyunda 20 fps felan veriyor oynanabiliyor hemde loseless graphics kullanmadan.Cs 1.6 yıllardır oynuyorum ve aşırı sıktı-Sourcede aynı şekilde aşırı sıkıyor çünki çok fazla oynadım.Grafikleri patates yapıp girince 20 fps alıyorumsa illa bunu 40-a çıkarmanın yolu vardır diye düşünüyorum olmasada en azından input lagı temizlemem gerek bence.Bu arada sizlere ek bir sorum olucak benim bilgisayarıma i7 3 cü nesil kurulabiliyor ve AMD Radeon 7650M takılabiliyor bunu tavsiye edermisiniz?

Overclockun ne olduğunu bilmiyorum malesef.
HD7650 intel 4000'den bir tık daha kötü.

İşlemcilerin kesin modellerini söyeleyebilirseniz aralarında karşılaştırma yapabilirim, ama ilk önce şu anki sisteminizin sıcaklıkları ne durumda? İşlemci 90 95 dereceleri buluyor mu?

Hocam ya CS:GO Legacy indirin betalardan ya da GeForce NOW kullanın. Başka bir şansınız yok aylık 400 TL benim bilgisayarı kötü olan arkadaşlar hem öyle oynuyor. Ancak internetinize göre yaklaşık 0.5-1 saniye gecikme olacaktır.

Hocam ya CS:GO Legacy indirin betalardan ya da GeForce NOW kullanın. Başka bir şansınız yok aylık 400 TL benim bilgisayarı kötü olan arkadaşlar hem öyle oynuyor. Ancak internetinize göre yaklaşık 0.5-1 saniye gecikme olacaktır.
2016 legacy CS:GO indir diyeceğim ama server yok. 2018 olanlar da hvh ile dolu, yani herkesin hile olduğu serverlar. 2020 2022 saymıyorum zaten. 2019 kurmasın.