Remus Lupin
Uzman
- Makaleler
- 1
Apple DAC bu butcede en iyisi. Attigin urun fason maalesef. İcinde duzgun bir cip bulunmuyor.Bana uygun geldi biraz. Bu sebeple merak ettim. Başka ne alınır ki bu fiyata Apple DAC hariç.
Apple DAC bu butcede en iyisi. Attigin ürün fason maalesef. İcinde duzgun bir cip bulunmuyor.
Rica ederim. Seciminde bol sans. Ne alirsan al umarim mutlu olursun.Az önce yapay zeka ya Apple DAC ile karşılaştırdım bu Amazon'daki ürün daha iyi dedi. Yapay zekaya çok güvenmemek lazım demek ki bu tür konularda. Bu aralarda çok fazla baktığım için bu konulara çok fazla bu tür şeyler çıkıyor karşıma çok arada kalıyorum bazen. Çok teşekkür ederim bu arada.
Rica ederim. Seciminde bol sans. Ne alirsan al umarim mutlu olursun.
Evet, dogru. Bu butcede en guvenli secenek Apple dongle benim gordugum kadariyla. Hayirli olsun tekrardan. Rica ederim. Bildigim bir seyse yardimci olmaya calisiyorum.Yani şu bütçede dediğiniz gibi Apple DAC en iyisi gibi duruyor. Memnun kalacağıma eminim şu waner 2 gelsin garantiden sipariş edeceğim Apple DAC'ı. Hocam bir de açtığım her konuya cevap veriyorsunuz çok teşekkür ederim.