Çözüm konularına dair öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 413
  • Etiketler Etiketler
    öneriler
Çözüm sisteminin dayanağı aslında ödüllendirme veya kişisel tatmin değil. Siz ya da herhangi biri Google üzerinden bir sorun arattığında, linkteki "Çözüm" ya da "Çözüldü" ön eklerine bakarak çözüme ulaşmış bir konuyu tercih eder ve konu içerisinde doğrulanmış çözümü doğrudan görmek ister. Sistemin temel amacı da daha sonra aynı sorunu yaşayan kişiyi onlarca mesaj arasında doğru cevabı aramak zorunda bırakmamak.

Tabii yardımı yapan kişi açısından kişisel tatmin de işin bir parçası. Sonuçta karşılık beklemeden birine yardımcı olduğunuzda, verdiğiniz cevabın işe yaradığını görmek insanın doğal olarak hoşuna gider. Ancak çözüm sayısının amacı üyeleri bir performans yarışına sokmak değil.

Konuyu açan kişinin çözüm işaretlemesini kolaylaştıracak veya hatırlatacak iyileştirmeler yapılabilir. Bu kısmı ayrıca düşüneceğim.

Hocam, çok güzel bir cümle kurdunuz gerçekten. @Ayhan Dönmez hocam, bana kaç sayfadır yardım ediyor, artık saymayı bıraktım gerçekten. Kendisinin hakkını ödeyemem. Bana çok şey öğretti bilgisayar hakkında.

Benim şu an bolcana vaktim var, halim vaktim yerindedir. Ben ilgileniyorum, fakat işler ile ilgili ateşlenme olduğunda beni buralarda göremeyebilirsiniz.

Bu yüzden işte @Ayhan Dönmez bilerek ittirici güç olmaya çalışıyor, bizler yaşlanıyoruz aile o bu iş vs yani gençlerden birilerinin devir alması lazım diye boşuna söylemiyor ki bayrak yürümeye devam etsin.

Düzenli olarak @Ayhan Dönmez örneği vermenizi anlamlandıramadım açıkçası. Koca forumda sanki sadece @Ayhan Dönmez bu işi yapıyormuş gibi konuşuyorsunuz, konuyu onun rızası için açmadığınızdan emin misiniz?

Yani söylemek istemiyorum ama öbür tarafta böyle sanki performans hedefi koyar gibi olmasından sırf ben bu konuyu açtım.

O tarafta yapılan iş, iş değil hakikaten.

Valla 10 yıl oldu bizim forum ortamları, birçok şeyde öncülük de yaptık, şunun %0.1'ini görmedik ama. Manidar

Valla 10 yıl oldu bizim forum ortamları, birçok şeyde öncülük de yaptık, şunun %0.1'ini görmedik ama. Manidar
Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. İmkanım vardı, istesem yapardım da ama forumda yardım ettiğim insanlardan övgü beklemiyorum. Ben insanlar benden yardım istediği için değil, ben yardım etmek istediğim için yardım ediyorum. Arada ince bir çizgi var.

@Yakuza çözüm olarak işaretleme aktif değil misal o konuda hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…