Örneğin 5 çözüm bronz, 10 çözüm gümüş, 20 çözüm altın rozet gibisinden rozetler eklenseydi hoş olurdu. Artısı ise çözüme teşvik olur, çözümlerin asıl amacının yardımlaşmak olduğunu biliyorum ama tatlı bir ödülün günahı olmaz.
Bak bu hoşuma gitti. Boş beleş beğeni ve mesaj kasan arkadaşların işi çözüm kasmak isterlerse daha zor olur. Gerçekten vasıflı olmaları gerekir Çözüm üretmeleri gerekir. Çoluk çocuk değil gerçekten çözüm üreten yardım eden insanlar rozet kazanır.
Örneğin 5 çözüm bronz, 10 çözüm gümüş, 20 çözüm altın rozet gibisinden rozetler eklenseydi hoş olurdu. Artısı ise çözüme teşvik olur, çözümlerin asıl amacının yardımlaşmak olduğunu biliyorum ama tatlı bir ödülün günahı olmaz.
Çözüm çözümdür gibi geliyor bana yani bir sorunu çözmeye yönelikse forumun lehinedir diye düşünüyorum. Ha bazen çözüm konusu olmayan konulara çözüm işareti geldiğini görüyorum onları moderasyona bildirmekte bize kalıyor o durumda.