Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Örneğin 5 çözüm bronz, 10 çözüm gümüş, 20 çözüm altın rozet gibisinden rozetler eklenseydi hoş olurdu. Artısı ise çözüme teşvik olur, çözümlerin asıl amacının yardımlaşmak olduğunu biliyorum ama tatlı bir ödülün günahı olmaz.

Bazı konular çözüme ulaşsa da çözüm işaretlenmiyor bunun denetlenmesi gerekir bu yöntem için.

Örneğin 5 çözüm bronz, 10 çözüm gümüş, 20 çözüm altın rozet gibisinden rozetler eklenseydi hoş olurdu. Artısı ise çözüme teşvik olur, çözümlerin asıl amacının yardımlaşmak olduğunu biliyorum ama tatlı bir ödülün günahı olmaz.
Herkes çözümle uğraşmak zorunda değil, kimisi makale yazmayı sever, kimisi rehber yazmayı. Onlar ne olacak?

Çözüm gibi çözümler var, bir de çözüm var. Suistimal etmesi en kolay şeylerden birisi.

Çözüm rozetini görüp çözdüğü konulara gidip baktığımda karşılaşacağım manzaradan korkuyorum.

Çözüm çözümdür gibi geliyor bana yani bir sorunu çözmeye yönelikse forumun lehinedir diye düşünüyorum. Ha bazen çözüm konusu olmayan konulara çözüm işareti geldiğini görüyorum onları moderasyona bildirmekte bize kalıyor o durumda.

Herkes çözümle uğraşmak zorunda değil, kimisi makale yazmayı sever, kimisi rehber yazmayı. Onlar ne olacak?

Rehber ve makale sayısı çözüm sayısını geçmiyor genelde yanı çok azınlık bir kitleyi ele almak mantıksız olur.