".cpp" uzantısı ".exe"ye nasıl çevrilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8145
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 421
  • Etiketler Etiketler
    exe nasıl

8145

Becerikli
" .cpp"yi nasıl ".exe"ye çeviririm? Bir türlü bulamadım, videoların hepsini izledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Derleyici kullanmanız lazım. Visual Studio içerisinde derleyici bulunması lazım. Olmadı MiniGW gibi standalone bir derleyici edin.

Derleyici kullanmanız lazım. Visual Studio içerisinde derleyici bulunması lazım. Olmadı minigw gibi standalone bir derleyici edin.

Hocam orada derleyici var basıyorum veriler toplanıyor diyor o mu oluyor o dediğiniz atayım SS.

Derleyici kullanmanız lazım. Visual Studio içerisinde derleyici bulunması lazım. Olmadı minigw gibi standalone bir derleyici edin.

Bu mu?

mingw den derlemeyi denedim no such file or directory diyor.

@Vavien. hocam bu no such file or directory sorununun çözümü var mı CMD yine cppnin olduğu klasör içerisinden de açtım fakat yine aynı hatayı aldım.

Son düzenleme:
Evet, çözüm dosya veya klasör oluşturmak. Bu kadar bilgiye bu kadar cevap.

Elinizdeki projeyi devlet sırrı gibi sakladığınıza göre özel bir şey olduğunu düşünüyorum. Bir zahmet hello world programı yazıp çalıştırmayı deneyin. Olmuyorsa aynı deneyimi bize yaşatacak kadar bilgi paylaşın.

Hocam bir oyun hilesi bundan dolayı paylaşmak istemedim forumda yasak olabilir diye eğer istiyorsanız atayım.

Hileyi paylaşan kişi .exe paylaşsın, onu kullanın. Siz niye uğraşıyorsunuz?
Hileyi yapan sizseniz size yardım etmeye çalışanlara kolay gelsin.

Exe si var zaten fakat ben içinde işime yaramayan özellikleri kaldırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…