Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Derleyici kullanmanız lazım. Visual Studio içerisinde derleyici bulunması lazım. Olmadı MiniGW gibi standalone bir derleyici edin.
Cpp uzantılı dosyayı bulmak projenin Exe'sini bulmaktan daha zor bile olabilir. Release veya Debug klasörlerinde olur exe direkt.
Derleyici kullanmanız lazım. Visual Studio içerisinde derleyici bulunması lazım. Olmadı minigw gibi standalone bir derleyici edin.
Hocam orada derleyici var basıyorum veriler toplanıyor diyor o mu oluyor o dediğiniz atayım SS.
Derleyici kullanmanız lazım. Visual Studio içerisinde derleyici bulunması lazım. Olmadı minigw gibi standalone bir derleyici edin.
Bu mu?
The Shorekeeper
Üstün
Derlemeye çalıştığınız proje nedir? GitHub'da bulunuyor mu?
- Makaleler
- 3
Evet, çözüm dosya veya klasör oluşturmak. Bu kadar bilgiye bu kadar cevap.
Elinizdeki projeyi devlet sırrı gibi sakladığınıza göre özel bir şey olduğunu düşünüyorum. Bir zahmet hello world programı yazıp çalıştırmayı deneyin. Olmuyorsa aynı deneyimi bize yaşatacak kadar bilgi paylaşın.
Elinizdeki projeyi devlet sırrı gibi sakladığınıza göre özel bir şey olduğunu düşünüyorum. Bir zahmet hello world programı yazıp çalıştırmayı deneyin. Olmuyorsa aynı deneyimi bize yaşatacak kadar bilgi paylaşın.
Evet, çözüm dosya veya klasör oluşturmak. Bu kadar bilgiye bu kadar cevap.
Hocam bir oyun hilesi bundan dolayı paylaşmak istemedim forumda yasak olabilir diye eğer istiyorsanız atayım.
- Makaleler
- 3
Hileyi paylaşan kişi .exe paylaşsın, onu kullanın. Siz niye uğraşıyorsunuz?
Hileyi yapan sizseniz size yardım etmeye çalışanlara kolay gelsin.
Hileyi paylaşan kişi .exe paylaşsın, onu kullanın. Siz niye uğraşıyorsunuz?
Exe si var zaten fakat ben içinde işime yaramayan özellikleri kaldırmak istiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet