Deepcool AK400 kullanıyorum. Sinerji'de 1400 lira civarı olmalıydı. İyi baya. Onun dışında Thermalright'ın hava soğutucuları uygun ve kaliteli oluyor. Giriş segment sıvı soğutma düşünürüm dersen de Deepcool'un LE500 modeli 1900 lira. 240mm iş görür her türlü. Sıcaklıklar oyuna göre de değişir 75 çok fazla bir değer değil. Orta işte.
Sanirim tek fark fan ve 1 boru fazla. Hangisi daha sessiz calisir yüksek hiza çıktığı zaman onemli sogutma olarak pek bir şey degismez sanirim. Bu fiyattan uygun bir şey var mı peki daha.
Güncel olarak R5 5600 de sürekli 1600 RPM de çalıştırıyorum. Alabileceğin en mantıklısı bu. R5 5600 yükte 55 derece görüyor. Fanlar sonda kasadan 51 dB ses çıkıyor.
DeepCool AK400 kullanıyorum. Sinerji'de 1400 lira civarı olmalıydı. İyi bayağı. Onun dışında Thermalright'ın hava soğutucuları uygun ve kaliteli oluyor. Giriş segment sıvı soğutma düşünürüm dersen de DeepCool'un LE500 modeli 1900 lira. 240mm iş görür her türlü. Sıcaklıklar oyuna göre de değişir 75 çok fazla bir değer değil. Orta işte.
Bu güzel. Fiyatina gore onerilenler arasinda en mantikli bu bir de ARGB'siz olanini atan arkadasinki mantıklı fakat kararsizim. Bu soğutucular goruntuyu cok degistiriyor ve ARGB'siz olursa cok daha kotu durur gibi geliyor ama soyle birseyde var ARGB'li modeli alirsamda degistiremicem rengini. Sanirim Rainbow tarzi dönecek. Hangisini alsam acaba sizce goruntu olarak nasıl iyi olur.
Almisken iyi aliyim diyorum ayni fiyata cift blok cift fan 7 borulu cok daha mantikli degil mi? Tek blok 4 boru 2 fanli almaktan daha iyi olacağıni düşünüyorum yanlismi?
Almisken iyi aliyim diyorum ayni fiyata cift blok cift fan 7 borulu cok daha mantikli degil mi? Tek blok 4 boru 2 fanli almaktan daha iyi olacağıni düşünüyorum yanlış mi?
Sanırım kasama sığmıyor. Gamemaster 210k beyaz kasam var. Gaming gentrde Phantom Sprite 154mm yazmislar. Ölçtugumde ucu ucuna sığıyor gibi gozukuyor ama emin degilim. Baska ne oneri var? Ve sigip sığmadıni anlama yolu var mı baska?