Y hem bloku siyah tasarim filan guzel hosuma gitti ama digeri Phantom spirit fiyat konusunda hem daha iyi hem borusu blok olarak fazla. Daha iyi bir tercih gibi geliyor bellek uzerine fan gelirsede arka tarafina takmayi düşünüyorum fanı. Sanirim Phantom spirit alacağım aklım onda kaldi kesinlikle Arctic modeli daha iyi duruyor fakat almisken daha iyi sogutucak model alim diyorum ve Phantom daha iyi sogutucagini düşünüyorum tam emin degilim.
Hocam rahatsız oldugum konu ses sorunu. Sogutmadan dereceden dolayi degil. Yoksa normalde yeterli ama sesten dolayi cok yoruyor. Dusuk fiyatli evet almak mantikli bu islemci icin ama sirf uyguna kacim veya goruntusu guzel olsun diye aldigim seylerde hep patladim.
Kasa guzel diye beyaz alim dedim ama küçük model oldugu icin cogu seyi yapamiyorum (yazin anakart değiştirmek istiyordum vs. ama kasadan dolayi büyük anakart alamıyorum. İslemci sogutucu desen goruntusu güzel olsun diye aldim ama sesten dolayi rahatsizim. Hep ya aceleden patladim ya görüntü güzel olsun diye ya da iste uyguna kaciyim diye. En sonunda pişman olup farkli plan yapmaya basladimi fark ettim.
Ondan dolayi almisken aliyim islemci değiştirdiğimde de beni uzmeyecek sogutucu masrafi ile uğraşmayayım.