İşlemci modelini bilsem daha iyi yardımcı olabilirim belki.
Ryzen 5 5500.
İşlemci modelini bilsem daha iyi yardımcı olabilirim belki.
Sanirim tek fark fan ve 1 boru fazla. Hangisi daha sessiz calisir yüksek hiza çıktığı zaman onemli sogutma olarak pek bir şey degismez sanirim. Bu fiyattan uygun bir şey var mı peki daha.
Hocam kule tipi bile almanıza gerek yok ileride geliştireceğiniz içinmi kule tipi bakıyorsunuz?
DeepCool AK400 kullanıyorum. Sinerji'de 1400 lira civarı olmalıydı. İyi bayağı. Onun dışında Thermalright'ın hava soğutucuları uygun ve kaliteli oluyor. Giriş segment sıvı soğutma düşünürüm dersen de DeepCool'un LE500 modeli 1900 lira. 240mm iş görür her türlü. Sıcaklıklar oyuna göre de değişir 75 çok fazla bir değer değil. Orta işte.
Bu arkadaşların attığı soğutucunun revize edilip biraz daha geliştirilmiş hali:
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Arctic Freezer 36 Duo
Almisken iyi aliyim diyorum ayni fiyata cift blok cift fan 7 borulu cok daha mantikli degil mi? Tek blok 4 boru 2 fanli almaktan daha iyi olacağıni düşünüyorum yanlış mi?