omerk_k 7
Uzman
Eski kasayı çıkarıp yeni kasaya montajladım sistemimi. CS2 de bir test etmek istedim sitemi lobide GPU %92 kullanım ve 85 derece oldu ekran kartı ve 2 fanda dönmeye başladı. Oyun içine girdim %98 CS2 kullanmaya başladı 88 dereceyi gördüm oyunda hareket etmeye çalıştığımda saliselik droplar yiyorum ve örnek veriyorum A veya D tuşlarına basarken tuşu takılı kalıyor kayıyor gibi oldum oyunda.
9800X3D işlemcim yeni aldım ve montajladım onun derecesinde ve fpssinde bir problem olduğunu sanmıyorum.
Not: Oyunu aç kapa yaptım 5 dakika sonra bahsettiğim kayma olayı veya drobu pek hissetmedim ancak GPU kullanımı ve dereceler yine aynı durumda. CS2 de ekran kartının direkt fan açması ve 95 gibi ortlama bir değerde gezmesi normal gibi gelmedi pek siz ne düşünüyorsunuz?
Galax RTX 4060 kullanıyorum 1 yıllık ekran kartıdır.
GPU
CPU
9800X3D işlemcim yeni aldım ve montajladım onun derecesinde ve fpssinde bir problem olduğunu sanmıyorum.
Not: Oyunu aç kapa yaptım 5 dakika sonra bahsettiğim kayma olayı veya drobu pek hissetmedim ancak GPU kullanımı ve dereceler yine aynı durumda. CS2 de ekran kartının direkt fan açması ve 95 gibi ortlama bir değerde gezmesi normal gibi gelmedi pek siz ne düşünüyorsunuz?
Galax RTX 4060 kullanıyorum 1 yıllık ekran kartıdır.
GPU
CPU
Son düzenleyen: Moderatör: