Ömer_Yeter
Yetkin
Bizim sistem özellikleri ellerinde desenize.
Ne tavsiye edersiniz? Cihaz yanımda olsa direkt kaldırırdım programı. Akşama kadar saatli bombaya dönmeyelim?Ben, bu hikayeyi görünce direkt olarak attım. APT grubu yapmış gibi hissediyorum. Sistemde uzun zaman durduktan sonra patlatıyorlar.
Ben gene iyiyim. Saat 15-17'de kurdum.Aynı şekilde. Ben de formattan önce indirip flaş belleğe setup dosyasını atmıştım. Ancak ben akşam 8-9 arasında yaptım. Acaba siteyi ne zaman hacklediler?
Twitter'da gördüğüm kadarıyla farklı bir yere yönlendirerek sızmışlar. Yani Defender aslınsa hata verecek bir şey yakalayamamış. Zaten APT saldırısıyla ancak uzaktan komutu bekliyordur. Ancak ben gece boyu oyunları yüklemek için cihazı açık tuttum. Acaba o sırada bir problem olmuş mudur? Sende durum nedir?Ben gene iyiyim. Saat 15-17'de kurdum.
Microsoft Defender bir hata da vermedi.
Hocam, kurduktan sonrası bir işe yaramıyor maalesef. Kaldırmak bir fayda etmez. İçinizde şüphe varsa bir an beklemeden bile temiz kurulum yapın.Ne tavsiye edersiniz? Cihaz yanımda olsa direkt kaldırırdım programı. Akşama kadar saatli bombaya dönmeyelim?
Zaten dün her şeyi baştan kurmuştum...Hocam, kurduktan sonrası bir işe yaramıyor maalesef. Kaldırmak bir fayda etmez. İçinizde şüphe varsa bir an beklemeden bile temiz kurulum yapın.
Bir hafta önce falan indirmiştim, sorun olur mu? Yeni indirilenlerde mi problem var yoksa?
Güvenli modda başlatıp uygulamaları kaldırsam olur mu?
Tam da ekran kartıma overclock yapmayı düşünüyordum iyi ki paylaştınız.