Bu veri sizintisinda benim tum hesaplarima girip degisik degisik paylasimlar yapti. Evime polis bile geldi siz dusunun. 1 hafta telefonsuz kaldim. Ardindan banka hesaplarima girip parayi kendi hesabina aktardi, en sonunda ise banka karti bilgilerimi ogrendi ve hic beklemedigim bir anda oyunlar satin aldi :D. Sifrelerimi degistirip 2AD eklememe ragmen bana 2AD (SMS ya da Mail) gelmeden hesaba girebiliyor. En sonunda cozumu bir iPhone telefondan tum sifreleri degistirmekte buldum (RAT ya da Keylogger olma ihtimali yok). Ardindan hepsinde 2AD ekledim. Bilgisayarda rat oldugunu dusundugum icin burada hicbir kredi karti bilgimi girmiyorum. Gireceksem bir sanal kart olusturuyorum. Normalde format atmam gerekli ama onun icin vaktim yok. Şu anlik bir sorun yaşamiyorum.

Bu veri sizintisinda benim tum hesaplarima girip degisik degisik paylasimlar yapti. Evime polis bile geldi siz dusunun. 1 hafta telefonsuz kaldim. Ardindan banka hesaplarima girip parayi kendi hesabina aktardi, en sonunda ise banka karti bilgilerimi ogrendi ve hiç beklemedigim bir anda oyunlar satin aldi :D. Sifrelerimi degistirip 2ad eklememe ragmen bana 2ad (SMS'ya da mail) gelmeden hesaba girebiliyor. En sonunda çözümü bir iPhone telefondan tum sifreleri degistirmekte buldum (RAT'ya da keylogger olma ihtimali yok). Ardindan hepsinde 2ad ekledim. Bilgisayarda RAT oldugunu dusundugum icin burada hiçbir kredi karti bilgimi girmiyorum. Gireceksem bir sanal kart olusturuyorum. Normalde format atmam gerekli ama onun icin vaktim yok. Şu anlik bir sorun yaşamiyorum.

Sırf bir sunucuda oynamak için Launcher indirmek nedir? Anti hileyi bahane ettiler, oyunu yuzlerce hileci işgal etti. Zaten korsan korsan sunucu. Garantiye almak için USB ile Windows'u tekrar kurun. Telefonad da factory reset atin. Verileri koruyamayanlarin, sozde kendini hacker sananlarin dogru durust ceza almadigi donemdeyiz.

Evet güvenli değil ama %50 suç sende. Her yerde aynı şifreyi kullanıp parola yöneticisi kullanmaz isen böyle olur. Bana hiçbir şey olmadı.

Her yerde aynı şifreyi kullandığımı kim söyledi? 2-3 tane aynı olan yer var. Sadece onlar çalındığı için farkındayım zaten kim tarafından çalındığını.

Sızıntı ile güvenilirlik sarsılır mı? O zaman Yemeksepeti de güvenilir değil :D
Değil, evet. Madem koruyamıyorlar, güvenilir değil o zaman.

Her yerde aynı şifreyi kullandığımı kim söyledi? 2-3 tane aynı olan yer var. Sadece onlar çalındığı için farkındayım zaten kim tarafından çalındığını.
Data yayıldığından beri yıllardır hesabım çalınıyor demişsin. Virüs bulaşmadı ya. Değiş o zaman 2-3 tane hesabın şifresini.

Data yayıldığından beri yıllardır hesabım çalınıyor demişsin. Virüs bulaşmadı ya. Değiş o zaman 2-3 tane hesabın şifresini.

Şifre değiştirmem işe yaramıyor. Çalınmaya devam ediyorlar. 50 defa cihaz değiştirdim 100 defa format attım. Yine de çalınıyor.

Şifre değiştirmem işe yaramıyor. Çalınmaya devam ediyorlar. 50 defa cihaz değiştirdim 100 defa format attım. Yine de çalınıyor.
Sen virüs falan yemediğine emin misin? Veya 2AD falan mı koymuyorsun hesabına. Çalınan tek şey E-posta adresleri ve şifreler çünkü. Sadece değiştirsen yeter yani. Bence veri sızıntısından daha büyük sorunların var.

Sen virüs falan yemediğine emin misin? Veya 2AD falan mı koymuyorsun hesabına. Çalınan tek şey E-posta adresleri ve şifreler çünkü. Sadece değiştirsen yeter yani. Bence veri sızıntısından daha büyük sorunların var.

Cihazdan cihaza yapışan virüs mü var arkadaşım? 2AD'm de var. Bir de sana bunun kanıtını mı yapacağım. Allah Allah ya.