Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Sebep: Oyun tam ekranda iken 1000FPS'e sabitleniyor tam ekrandan çıkınca FPS sabitlemesi devre dışı kalıyor.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam PC değişitğim için random bir texture pack yükledim. Önerebileceğiniz var mı? Texture packsiz de aynı FPS'i alıyorum baktığımda.
Hocam ben en son 2021 civarında oynadım CraftRise'ı. Öyle önerebileceğim spesifik bir txpack yok. 16 piksel olan packlere bakın.
Ozi2658
Becerikli
Hocam ben en son 2021 civarında oynadım CraftRise'ı. Öyle önerebileceğim spesifik bir txpack yok. 16 piksel olan packlere bakın.
Şu anki 16 değiştireyim deneyeyim.
Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
Hocam ne yapacaksın 1000FPS üstünü? Yani akıcılığı artırır ama o da bir yere kadar, onun dışında Monitörünün Hz'i kadar görürsün zaten.
The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
Minecraft NVIDIA ekran kartımda daha fazla FPS vermişti bende AMD kartım 2x daha güclüydü. Belki o sebepden olabilir düzeltmişde olabilirler.Hocam arkadaşım daha yüksek alıyor ama 1500 falan 3060 ekran kartı işlemcisi benden daha güşük beniki 9070XT ve 7800X3D.
Ozi2658
Becerikli
Hocam şu an oynarken bir anda 40 FPS'e düştü tam ekranda tam ekrandan çıkınca gene artıyor FPS limi ama bir anda şu an 40 FPS oyun. Çıktım tekrar gireceğim.
Hocam dert yüksek FPS değil bu ekran kartında sıkıntı mı var anlam veremedim. Yok da yani gene de sebebini merak ettim.
Hocam şunu fark ettim oyun tam ekrandayken yani F11 yapınca FPS limi uygulanıyor. Nasıl çözerim bir fikrim yok.
Hocam ne yapacaksın 1000FPS üstünü? Yani akıcılığı artırır ama o da bir yere kadar, onun dışında Monitörünün Hz'i kadar görürsün zaten.
Hocam dert yüksek FPS değil bu ekran kartında sıkıntı mı var anlam veremedim. Yok da yani gene de sebebini merak ettim.
Hocam şunu fark ettim oyun tam ekrandayken yani F11 yapınca FPS limi uygulanıyor. Nasıl çözerim bir fikrim yok.
roseateanimam1
Uzman
bulutları animasyonu felan kapatmayı deneyin. çok kalabalıksa normal düşmesi