Adam hile değil senin reaksiyonun zayıf(!).

Şaka maka bu ne ya? Adam sana resmen şundan çekmiş;

ap8rtho3qunf1.gif

Net hile.

Ben 3 yıl önce bu sunucuyu bıraktığımda içimden şunu söylemiştim; "Türk sunucularından adam olmaz." Hiçbirinin düzgün bir hile koruması yok, destekleri de berbat. Zamanında ben de destek talebi açmıştım, rakiplerin yan yana durup poz verdiğini ve birbirlerine saldırmadıklarını gösteren ekran görüntülerini göndermiştim. Verdikleri cevap şu oldu; "Ekran görüntüleri kanıt sayılmaz, eğer takım hâlinde birine saldırmıyorlarsa bu yasak değil." Kısacası en iyi tavsiyem bu sunucuyu oynamamanız, destek sistemleri yıllardır aynı, hiç düzelmedi.

Ben 3 yıl önce bu sunucuyu bıraktığımda içimden şunu söylemiştim; "Türk sunucularından adam olmaz." Hiçbirinin düzgün bir hile koruması yok, destekleri de berbat. Zamanında ben de destek talebi açmıştım. Rakiplerin yan yana durup poz verdiğini, birbirlerine saldırmadıklarını gösteren ekran görüntülerini gönderdim. Verdikleri cevap şu oldu: "Ekran görüntüleri kanıt sayılmaz, eğer takım hâlinde birine saldırmıyorlarsa bu yasak değildir." Kısacası en iyi tavsiyem bu sunucuyu daha fazla oynamamanız. Destek sistemleri yıllardır aynı, hiç düzelmedi.
2020'de aynı olayı yaşadım. Aynı yanıtı vermişlerdi bu görsele;
1766168544962.webp