kompetankedi 59 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.663 Yer Bootloader 27 Şubat 2026 #1 Cihaz Redmi note 12 pro Crdroid 12.4 (android 16) (orangeFOX) Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim.
Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim.
xopeSs 1 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 609 Çözümler 6 Beğeniler 385 28 Şubat 2026 #2 kompetankedi dedi: Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim. Genişletmek için tıkla... Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor. Son düzenleme: 28 Şubat 2026
kompetankedi dedi: Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim. Genişletmek için tıkla... Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor.
KS KS kompetankedi 59 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.663 Yer Bootloader 28 Şubat 2026 #3 xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla... kernel su uyumlumu? Dosya Ekleri Screenshot_20260228-005455_KernelSU Next.webp 401,3 KB · Görüntüleme: 34
xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla... kernel su uyumlumu?
xopeSs 1 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 609 Çözümler 6 Beğeniler 385 28 Şubat 2026 #4 kompetankedi dedi: Kernel su uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Magisk modüllerinin geneli KernelSU ile çalışır. Fakat bazıları çalışmıyor. Örneğin NetHunter doğrudan çalışmıyor.
kompetankedi dedi: Kernel su uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Magisk modüllerinin geneli KernelSU ile çalışır. Fakat bazıları çalışmıyor. Örneğin NetHunter doğrudan çalışmıyor.
KS KS kompetankedi 59 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.485 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.663 Yer Bootloader 28 Şubat 2026 #5 xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı WhatsApp'da tek gösterimlik fotoğrafın ekran görüntüsünü alabildim...
xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı WhatsApp'da tek gösterimlik fotoğrafın ekran görüntüsünü alabildim...