kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.247 Yer Bootloader 27 Şubat 2026 #1 Cihaz Redmi note 12 pro Crdroid 12.4 (android 16) (orangeFOX) Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim.
Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim.
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 28 Şubat 2026 #2 kompetankedi dedi: Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim. Genişletmek için tıkla... Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor. Son düzenleme: 28 Şubat 2026
kompetankedi dedi: Merhaba, Redmi Note 12 Pro (sweet_k6a) cihazıma crDroid 12.4 kurdum. KernelSU ile root gizledim. Başka önerdiğiniz şeyler var mı? Yeniyim. Genişletmek için tıkla... Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor.
KS KS kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.247 Yer Bootloader 28 Şubat 2026 #3 xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla... kernel su uyumlumu? Dosya Ekleri Screenshot_20260228-005455_KernelSU Next.webp 401,3 KB · Görüntüleme: 28
xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Bootloop protector modülü öneririm. Herhangi bir modül kurulum sonrası bootloopa düşmesini engelliyor. Genişletmek için tıkla... kernel su uyumlumu?
xopeSs Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 603 Çözümler 6 Beğeniler 383 28 Şubat 2026 #4 kompetankedi dedi: Kernel su uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Magisk modüllerinin geneli KernelSU ile çalışır. Fakat bazıları çalışmıyor. Örneğin NetHunter doğrudan çalışmıyor.
kompetankedi dedi: Kernel su uyumlu mu? Genişletmek için tıkla... Magisk modüllerinin geneli KernelSU ile çalışır. Fakat bazıları çalışmıyor. Örneğin NetHunter doğrudan çalışmıyor.
KS KS kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.850 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.247 Yer Bootloader 28 Şubat 2026 #5 xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı WhatsApp'da tek gösterimlik fotoğrafın ekran görüntüsünü alabildim...
xopeSs dedi: Flag secure patcher öneririm. Ekran görüntüsü/kaydı alınamayan uygulamalarda kayıt alabilmenize işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Evet çalıştı WhatsApp'da tek gösterimlik fotoğrafın ekran görüntüsünü alabildim...