Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Bootloader
Merhaba, normalde crDroid 12.4 unofficial kullanıyordum. Aynı kişi official sürüme geçti, ben de 12.8 official olanı clean flash yaptım. Keybox vs. yükledim, strong integrity alabiliyorum. Google Play “Hakkında” kısmında cihaz sertifikalı diyor ama Yapı Kredi’ye giriş yap dediğimde dönüyor, dönüyor ve takılı kalıyor. Bootloader kilidi açık, cihazım Redmi Note 12 Pro 4G.

Çözüm
Bu soruna çözüm olarak şunu buldum deneyebilirsiniz bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmem.

Bunu denedim olmadı.

Hocam bugün format attım tekrar flashladım ROM'u ve root gizledim hala giriş yapamıyorum Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aramayı deneyeceğim artık.

Termux ile "/data/adb/tricky_store/target.txt" dosyasının en alt satırına com.ykb.android ekledim artık giriş yapıyor ama beni hatırla özelliği çalışmıyor.

KernelSU için bir modül buldum Termux ile uğraşmanız gerek kalmıyor direk listeden uygulamayı seçip kaydet diyorsunuz.

Not: Modül kurulduktan sonra yeniden başlatın modül listesinde görünmeyecek normal triky Store'a tıkaldığınızda alt kısımda "aç" kısmı olacak oradan arayüze erişebilirsiniz.

Merhaba, normalde crDroid 12.4 unofficial kullanıyordum. Aynı kişi official sürüme geçti, ben de 12.8 official olanı clean flash yaptım. Keybox vs. yükledim, strong integrity alabiliyorum. Google Play “Hakkında” kısmında cihaz sertifikalı diyor ama Yapı Kredi’ye giriş yap dediğimde dönüyor, dönüyor ve takılı kalıyor. Bootloader kilidi açık, cihazım Redmi Note 12 Pro 4G.
Yapı Kredi çok sıkıntılı maalesef bu konuda. Telefonu sıfırlayıp uygulamayı hiç açmadan spoofing yapmanız gerekiyor yoksa sonsuza kadar sizin cihazınızın rootlu olduğunu biliyor.

Yapı Kredi çok sıkıntılı maalesef bu konuda. Telefonu sıfırlayıp uygulamayı hiç açmadan spoofing yapmanız gerekiyor yoksa sonsuza kadar sizin cihazınızın rootlu olduğunu biliyor.
Bu soruna çözüm olarak şunu buldum deneyebilirsiniz bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmem.

Bunu denedim olmadı.

Hocam bugün format attım tekrar flashladım ROM'u ve root gizledim hala giriş yapamıyorum Yapı Kredi müşteri hizmetlerini aramayı deneyeceğim artık.

Termux ile "/data/adb/tricky_store/target.txt" dosyasının en alt satırına com.ykb.android ekledim artık giriş yapıyor ama beni hatırla özelliği çalışmıyor.

KernelSU için bir modül buldum Termux ile uğraşmanız gerek kalmıyor direk listeden uygulamayı seçip kaydet diyorsunuz.

Not: Modül kurulduktan sonra yeniden başlatın modül listesinde görünmeyecek normal triky Store'a tıkaldığınızda alt kısımda "aç" kısmı olacak oradan arayüze erişebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bende de aynı sorun var. Beni hatırla özelliği olmadan maalesef hiç bir işlem yapılamıyor Yapıkredi uygulamasında. Para transferi, kredi kartı ödemesi vs. Uygulama sadece yapılmış işlemleri görüntülemeye yarıyor. Ne yaptıysam aşamadım bu problemi. (Magisk vs.) Yapmadığım şeyler Bootloader kilidini tekrar aktifleştirmek ve format atmak. Bootloader kilidini tekrar aktifleştirmek istemiyorum çünkü sonra çok zor kalkıyor (Mi Community üzerinden) ya da ücretli kalkıyor.
Ben de sadece Bootloader Spoofer modülü ile uygulama açılıyor onun dışında root olmasa bile root hatası veriyor. Onda da Beni Hatırla çalışmıyor. Tricky Store üzerinden Yapıkredi'yi tikleyebiliyorum ama yine root hatası veriyor ben de.

Xiaomi 15 Ultra Global Rom HyperOS 3.0.9.0 BL Açık
KernelSU yüklü. Modüller: Integrity Box - Tricky Store - LSposed - Zygisk Next

Device Id değiştiren modülü yükledim modül içinden Yapıkredi uygulamasını seçtim. (com.ykb.android) önce randomize yapıp apply seçiminden sonra teli reboot ettim. Yine root uyarısı verdi. Tekrar modüle girerek YKB yi seçip bu defa default value seçerek apply diyerek teli reboot ettim. Yapıkrediyi açmadan önce tüm verileri sil yaptım. Daha sonra uygulamayı açınca Root uyarısı vermeden açıldı. Beni hatırla falan çalışıyor. Herkese teşekkürler. Özellikle @WebSmith e.
Not: Ben de Yapıkredi için Superuser ekranında değişiklikleri hariç tut seçeneği seçili. Bilmiyorum etkisi var mı ama değiştirip tekrar uğraşma riskine girmek istemiyorum.